Lumivuokko-halosormus on rakastettu klassikko lumoavan kauneutensa tähden

Lumivuokko halosormusmallisto tarjoaa lumoavaa kauneutta ja romanttista ilmettä, joka on kuin jäätyneen valopisaran loistoa lumivuokon kukassa.

Halosormuksissa keskitimanttia ympäröivät taidokkaasti istutetut pienet timantit, jotka luovat upean halo-efektin. Tämä halo-kehys tekee keskitimantista entistä loisteliaamman ja korostaa sen säkenöivää kauneutta.

Näytetään tulokset 1–24 / 40

Monipuolinen Lumivuokko

Lumivuokko on monien suosikki, toiset rakastuvat sen siroon runkoon, toiset taas sen kimmeltäviin runkotimantteihin. Lumivuokko-sormusten vierelle voidaan sovittaa kihla, jolloin molemmat sormukset muodostavat häikäisevän kauniin parin.

Lumoudu Lumivuokon kirkkaudesta ja löydä unelmiesi halosormus, joka kertoo tarinaa ainutlaatuisesta kauneudesta.

Juuri toiveidesi mukainen Lumivuokko

Kultasepät Andreasen on erikoistunut räätälöityihin timanttisormuksiin ja kihlasormuksiin. Otamme huomioon asiakkaan yksilölliset toiveet ja teemme muutoksia sormuksen yksityiskohtiin, kuten rungon muotoon ja timanttien kokoon. Haluatko tehdä muutoksia? Kerro meille! Voit myös valita, haluatko sormuksen luonnontimanteilla vai laboratoriotimanteilla.

Jokainen timanttisormuksemme sisältää koneellisen kaiverruksen ja ensimmäisen vuosihuollon maksutta. Valmistamme sormukset 3-6 viikossa sesongista riippuen. Voit valita vakuutetun postitoimituksen 25 euron hintaan tai noutaa sormuksen suoraan myymälästämme.