Kotimaiset timanttikorvakorut – made in Tampere

Timanttikorvakorut säteilevät asuusi ylellistä hohtoa ja viehätystä. Kultasepät Andreasenin ainutlaatuiset korvakorut voivat toimia sekä ihastuttavana lahjana että henkilökohtaisena hemmotteluna. Aitojen timanttien kimalteleva loisto tekee näistä korvakoruista juhlallisia ja ne viimeistelevät asusi täydellisesti, oli tilaisuus mikä tahansa.

Kultasepät Andreasen valmistaa kaikki timanttikorvakorut omassa pajassaan Tampereella. Tämä tarkoittaa, että jokainen koru on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu kotimaisella ammattitaidolla. Voit olla varma siitä, että timanttikorvakorusi ovat paitsi kauniita myös laadukkaita.

Näytetään tulokset 1–24 / 31

Korvakoruilla uniikkia tyyliä juuri sinun mielesi mukaan

Valitse timanttikorvakorut valkokullasta, keltakullasta tai punakullasta, aivan oman tyylisi mukaan. Yleisesti valkokulta luo koruille modernin ilmeen, kun taas keltakulta tuo lämpimän ja perinteisen tunnelman. Kaikki timanttikorvakorut voivat myös valmistaa punakullasta, mikäli se on sinun valintasi.

Korvakoruissa on usein tappikiinnitys, joka takaa korujen turvallisen kiinnityksen. Tarjolla on myös koukkumallisia korvakoruja, joissa on erillinen salpa takaamassa korvakorujen tyylikkään pysymisen paikallaan. Kultasepät Andreasenin valmistamat timanttikorvakorut ovat palanen paikallista käsityötaitoa ja kauneutta, jotka tuovat loistoa jokaiseen päivääsi.

Valmistamme kaikki oman mallistomme timanttikorvakorut pääasiassa tilaustyönä. Valmistusaika korvakoruillemme on noin 3 viikkoa. Valmistamme timanttikorvakoruja kuitenkin jonkin verran valmiiksi myyntiin. Suosittelemme tarkistamaan halutun timanttikoon saatavuuden mikäli haluaisit saada korvakorut nopeammalla aikataululla.

Timanttikorvakoruista usein kysyttyä: