Isla-vihkisormukset hehkuvat vintage-viehätystä ja ainutlaatuista eleganssia

Isla-malliston timanttisormuksien vintage-eleganssi syntyy erikoishiontaisesta markiisi-, pisara- tai ovaalitimantista, jolle ympäröivät sivukivet tuovat muotoa ja siroutta.

Näytetään kaikki 18 tulosta

Isla yhdistää sormukset pariksi

Isla-vihkisormuksen vierelle on mahdollista yhdistää kihlasormus, kun sormuksen timantti-istutuksen alle tehdään pieni tila vierelle tulevalle sormukselle. Isla on sormusparin täydellinen puolisko.

Yksilöllistä muotoilua mittojen mukaan

Tampereella sijaitseva Kultasepät Andreasen on tunnettu yksilöllisistä timanttisormuksistaan ja kihlasormuksistaan. Jokainen sormus valmistetaan asiakkaan erityistoiveiden mukaisesti, mahdollistaen muutokset sormuksen yksityiskohtiin, kuten rungon leveyteen tai timanttien kokoon. Mietitkö muutoksia? Olemme täällä auttamassa! Voit myös valita, haluatko sormuksen luonnontimanteilla vai laboratoriotimanteilla.

Timanttisormustemme hinta sisältää konekaiverruksen sekä ensimmäisen vuosihuollon. Valmistusaika on yleensä 3-6 viikkoa sesongista riippuen. Tarjoamme vakuutetun postitoimituksen hintaan 25 euroa tai voit noutaa sen liikkeestämme.