Uusimmat sormusmallit ja korut

Uutuudet-kategoria tarjoaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa Kultasepät Andreasenin tuoreimpiin designeihin. Olemme ylpeitä esitellessämme uusimmat luomuksemme, jotka hehkuvat tyylikkyyttä ja yksilöllisyyttä.

Uutuuskorut ovat tulosta korkealuokkaisesta käsityöstä ja intohimosta luoda ainutlaatuisia ja upeita koruja. Jokainen uutuus on suunniteltu ottaen huomioon nykyajan trendit ja tyyli, mutta samalla pyrimme pitämään kiinni ajattomasta ja klassisesta muotoilusta, joka kestää aikaa.

Näytetään tulokset 1–24 / 33

Uutta ja ajatonta muotoilua Andreasenilta

Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri se koru, joka puhuttelee sinua ja kuvastaa omaa persoonallisuuttasi. Olipa kyseessä sitten upea kihlasormus, elegantti kaulakoru tai säihkyvät korvakorut, uutuudet-kategoria tarjoaa valikoiman koruja, jotka ovat täydellisiä kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tyyleihin.

Tervetuloa tutustumaan uusimpiin luomuksiimme ja löytämään koru, joka täydentää omaa ainutlaatuista tyyliäsi. Uutuudet-kategoria on paikka, jossa tulevaisuus ja perinne kohtaavat luoden kauniita koruja, jotka inspiroivat ja vievät sydämesi mukanaan.

Uutuudet juuri mittojesi mukaan

Kultasepät Andreasen Tampereella valmistaa myös uutuusmalliston timanttisormukset ja kihla- sekä vihkisormukset asiakkaan toiveiden mukaan. Näin jokainen sormus on yksilöllinen ja voimme tehdä erilaisia muutoksia, kuten säätää rungon leveyttä tai muuttaa timanttien kokoa. Kerro meille toiveesi ja teemme parhaamme toteuttaaksemme ne! Voit myös valita, haluatko sormuksen luonnontimanteilla vai laboratoriotimanteilla.

Kaikki timanttisormuksemme tulevat konekaiverruksella ja tarjoamme ensimmäisen vuosihuollon ilmaiseksi. Sormusten valmistusaika on yleensä 3-6 viikkoa sesongista riippuen. Tarjoamme vakuutetun postitoimituksen hintaan 25 euroa tai voit noutaa sen liikkeestämme.