Tilauksen tekeminen

Made in Tampere

Valmistamme kaikki sormuksemme mittatilaustyönä asiakaskohtaisesti. Tämä pätee niin oman malliston kuin uniikkimallien kohdalla. Yleensä sormustemme toimitusaika vaihtelee noin 2-8 viikkoa, riipuen ajankohdasta ja tilauksen sisällöstä. Kivettömät kihlasormukset valmistuvat luonnollisesti nopeammalla aikataululla kuin monimutkaiset uniikkimallit. Suosittelemme kuitenkin tiedustelemaan sormuksen toimitusaikaa aina tilausta pohtiessa. Valmistamme kaikki sormuksemme liikkeemme pajatiloissa Tampereella.

Sormuksen tilaaminen liikkeessämme

Liikkeeseemme voi tulla ilman ajanvarausta sovittamaan sormusmallistoamme. Kaikki työntekijämme ovat korualan ammattilaisia (kultaseppiä tai/ja korumuotoilijoita) joten liikkeessämme saa aina ammattitaitoista palvelua ja opastusta oman unelmien sormuksen löytämiseen. Sormusta valitessa kannattaa huomioida, että mallistomme kaikkiin sormuksiin on mahdollista tehdä pieniä tai suurempia yksilöllisiä muokkauksia, jotta sormuksesta saadaan juuri kantajalleen sopiva, mahdollisen kihlasormuksen viereen istuva kaunis sormusyhdistelmä.

Kun asiakas löytää haluamansa sormuksen ja tekee tilauksen siitä, katsomme yhdessä kaikki tarvittavat mitat, tiedot ja materiaalit ylös tilauslapulle. Sovimme tässä vaiheessa myös sormuksen sovitus- ja valmistumispäivämäärät. Tilaus on sitova niin asiakkaan kuin meidän puolesta. Tilauksen teon yhteydessä veloitamme asiakkaalta 10% käsirahaosuuden sormuksen kokonaissummasta.

Mikäli asiakkaan tilaama sormus vaatii muutoksia tai on uniikkimalli, siitä on mahdollista saada ensin 3D-kuvasuunnitelma ennenkuin sormuksen teko aloitetaan. 3D-suunnitteluvaiheessa mallia on vielä mahdollista hioa muutaman uuden kuvasuunnitelman verran ennenkuin sormusta lähdetään valmistamaan.

Tilattua sormusta pääsee myös vielä sovittamaan ennen sen viimeistelyvaihetta. Suosittelemme sovitusta aina kuin mahdollista, sillä sovitusvaiheessa varmistetaan vielä sormuskoko ja käydään läpi sormuksen muita mittoja. Erityisesti muokatut mallit ja uniikkimallit suosittelemme sovittamaan aina.

Sovituksen jälkeen sormus viimeistellään valmiiksi. Asiakas voi noutaa valmiin sormuksen sovittuna päivämääränä. Noudon yhteydessä asiakas maksaa sormuksen loppuosan hinnasta.

Asiakkaalla on aina oikeus tyytyväisyystakuuseen sormuksissamme. Mikäli sormus ei vastaa tilausta, tulee asiakkaan ottaa meihin yhteyttä asiasta. Myös koonmuutos kuuluu tyytyväisyystakuuseen, kun se tehdään noin 1-3 kuukauden sisällä sormuksen lunastuksesta.

Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru