Guldsmedsaffär Andreasen – MADE IN TAMPERE

Made in Tampere

Kultasepät Andreasen är en Tammerforsbaserad guldsmedsaffär som grundades av Reijo Andreasen redan 30 år sedan. Affären och guldsmedjan finns i samma lokal.

Numera är Reijos son, Jussi Andreasen, den andra huvudguldsmeden. Han ansvarar inte bara för guldsmedsarbetet utan också för smyckesdesignen. Affären är belägen i Tammerfors centrum på adressen Hämeenkatu 30, alldeles intill Hämeenpuisto.

Andreasen fokuserar på att sälja sin egen kollektion av förlovnings- och vigselringar. Fördelen med detta är att modellerna kan lätt omformas enligt kundens önskemål.

VÅRA SMYCKEN HAR EN SKANDINAVISK KLASSISK OCH TIDSLÖS ESTETIK

I guldsmedjan tillverkar Reijo, Jussi och fem andra guldsmeder ringar, unika smycken och reparationsarbeten från början till slut. Till Andreasens tjänster hör också pärlträdning och gravering.

Andreasens ringkollektion är en kombination av skandinavisk klassisk och tidlös estetik och modern design. Kvalitet och tidlösa modeller hör enligt Andreasens guldsmeder till vigselringens viktigaste egenskaper. Därför använder guldsmederna alltid med omsorg valda material, diamanter och ädelstenar av hög kvalitet.

Varje ringbeställning tillverkas enligt kundens mått, vilket betyder att det är möjligt att göra små ändringar i modellerna.

Andreasen tillverkar också unika smycken som designas i samarbete med kunden, med hjälp av yrkesskickligheten av en professionell guldsmed.

Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru