Laakea Kihlasormus – Perinteistä muotoilua ja monipuolisuutta

Laakeat kihlasormuksemme yhdistävät perinteisen muotoilun ja monipuoliset materiaalivaihtoehdot. Tämä sormusmallisto kunnioittaa perinteitä, mutta tarjoaa samalla runsaasti valinnanvaraa erilaisilla pintakäsittelyillä ja materiaaleilla.

Laakea sormusprofiili on monipuolinen. Sillä syntyy miehelle tyylikäs leveä kihlasormus, mutta kapeampana versiona siro kihlasormus, joka sopii naisen sormeen kauniisti. Oivallinen valinta heille jotka haluavat yhteneväisen sormusparin.

Laakea kihlasormus on symboli rakkaudesta, ja sen muotoilu sekä materiaalit kestävät aikaa. Tämä mallisto tarjoaa valikoiman sormuksia, jotka ovat yhtä aikaa perinteisiä ja yksilöllisiä – juuri niin kuin rakkauskin.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Pintakäsittelyt ja materiaalit – Räätälöi oma uniikki kihlasormuksesi

Tampereella sijaitseva Kultasepät Andreasen on erikoistunut myös räätälöityihin  kihlasormuksiin. Asiakkaan toiveet ovat meille tärkeitä, ja voimme tehdä erilaisia muutoksia sormuksen yksityiskohtiin, kuten rungon muotoon ja pintakäsittelyyn. Kerro meille, mitä haluat, ja autamme mielellämme!

Valitse laakea kihlasormus omalla pintakäsittelylläsi, oli se sitten harjattu, matta tai kiiltävä. Lisäksi voit valita sormuksen materiaalin oman tyylin mukaan, olipa se sitten valkokultaa, keltakultaa, punakultaa tai vaikkapa platinaa. Räätälöi sormus juuri sellaiseksi kuin haluat!