Adalmiina – Tähtien loistetta

Adalmiina-mallisto tarjoaa modernin tulkinnan klassisesta solitaire-sormuksesta. Sormuksen runko on täytetty pienillä timanteilla, jotka ympäröivät keskuskiveä ja korostavat sen säihkettä, luoden näin näyttävän ja elegantin ulkonäön. Mallisto tarjoaa monipuolisia runkotimanttivaihtoehtoja, jotka mahdollistavat sormuksen muokkaamisen asiakkaan toiveiden mukaan. Adalmiina-sormukset ovat täydellinen valinta juhlistamaan elämän tärkeimpiä hetkiä, sillä niiden säihke ja loisto vangitsevat katseen ja herättävät ihastusta. Korkealaatuiset jalometallit ja huolellinen käsityö takaavat, että jokainen Adalmiina-sormus on kestävä ja kaunis valinta.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Klassisen elegantti Adalmiina-timanttisormus

Sormuksen voi valmistaa myös erikoishiontaisilla timanteilla, jotka lisäävät sormuksen ainutlaatuisuutta. Adalmiina-sormus sopii täydellisesti kihlasormuksen viereen, kihlasormuksen levätessä Adalmiinan vierellä kauniina yhdistelmänä.

Timanttisormustemme valmistusaika on noin 3-6 viikkoa riippuen sesongista, kysy tarkemmin! Toimitusvaihtoehtoina vakuutettu postitus (postituskulut 30e) tai nouto liikkeestämme.