Lumivuokko ovaali runkokivillä vihkisormus punakulta

1460,00 3790,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Punakultainen Lumivuokko-halosormus ovaalitimantilla ja runkokivillä 

Iltahämärän hehku timanttien säihkeessä

Kun ilta laskeutuu pehmein sävyin, punakultainen Lumivuokko-halosormus, sen ovaalitimantti ja runkoon istutetut timantit, alkaa loistaa. Tämän sormuksen lämpimän punakultainen runko, yhdistettynä säkenöivään ovaalitimanttiin ja kimalteleviin runkotimantteihin, hehkuu kuin iltataivaan ensimmäiset tähdet, tuoden esiin luonnon mystisen kauneuden ja elämän syvän loiston. Tämä käsityönä valmistettu koru yhdistää illan pehmeän tunnelman ja kultasepän taidon, luoden symbolin, joka kuvastaa rakkauden kestävyyttä ja lämpöä.

Lumivuokko-halosormuksen keskellä oleva ovaalitimantti, ympäröitynä huolellisesti valituilla runkotimanteilla, heijastaa valoa syvän rikkaasti ja elegantisti, ikään kuin iltataivaan ensimmäiset tähdet kimmeltäisivät hiljaisuudessa. Sen ylellinen muotoilu kutsuu kantajansa kokemaan jokaisen illan täynnä rakkautta ja kauneutta, yhdistäen punakullan lämpimän vivahteen ja timanttien säihkyvän loiston. Tämä sormus ei ole pelkästään koru, vaan se on lupaus – tarina siitä, kuinka jokainen ilta voi päättyä yhtä kauniisti, kietoutuen iltahämärän pehmeään ja lämpöiseen syleilyyn.

Lumivuokko-sarja valloittaa vuosi toisensa jälkeen

Kultasepät Andreasen on luonut Lumivuokko-vihkisormuksella ajattoman klassikon, joka hurmaa luonnosta inspiroituvalla ja elegantilla muotoilullaan. Lumivuokko-halosormusmallisto on kuin puhdasta taikaa, joka tarjoaa kauneutta ja romantiikkaa, joka muistuttaa ikuisessa talviunessa lepäävän luonnonvalon kimmellystä.

Lumivuokko-mallisto on kuin luonnon oma mestariteos, jossa keskitimantin ympärillä olevat hienostuneesti asetellut pienemmät timantit luovat silmiähivelevän halo-ilmiön. Tämän ympäröivän valokehän ansiosta ovaalihiottu keskitimantti hehkuu entistäkin intensiivisemmin, kuin se olisi sytytetty valolla itse timanttien sydämistä. Keskitimantin säihkyvä loisto korostuu halo-efektin ansiosta, mikä lisää sen hohdetta ja glamouria.

Lumivuokko on valinta, joka koskettaa monia: osa ihastuu sen tyylikkääseen muotoiluun, toiset taas sen säihkyviin kiviin. Lumivuokko-sormuksen rinnalle valittu kihlasormus täydentää kokonaisuuden, luoden yhdessä näyttävän ja harmonisen yhdistelmän, joka hivelee silmää ja sydäntä.

Kultasepät Andreasen – Rakkaudesta Tampereen käsityöperinnettä kohtaan

Kultasepät Andreasen, joka löytyy Tampereen ytimestä Hämeenkadulta, on kultasepänliike, joka tunnetaan ylellisistä ja käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Jokainen koru syntyy paikallisen ammattitaidon tuloksena omassa Tampereen pajallamme.

Meillä käsityöläisyys kohtaa uuden ajattelun. Olemme sitoutuneet valitsemaan ensiluokkaisia materiaaleja ja suunnittelemaan korumme asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisiksi, oli kyseessä sitten vihkisormukset, korvakorut, kaulaketjut tai muut huolella suunnitellut korut.

Vastuullisuus ja pitkäikäisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona perinteisille luonnontimanteille myös eettisesti tuotettuja laboratoriotimantteja. Tavoitteenamme on valmistaa koruja, jotka eivät ainoastaan erottaudu joukosta, vaan myös säilyttävät arvonsa ja merkityksensä sukupolvesta toiseen.

Räätälöity juuri sinulle

Haluamme tehdä unelmiesi sormuksen juuri sellaisena kuin sinä haluat. Voit valita sormukseesi myös eri kivet kuin ne, mitkä on mainittu tuotekuvauksessa. Kerro toiveistasi lisätietokentässä, ja me otamme ne huomioon.

Luonnontimanteissa käytämme aina korkealaatuisia H/Vs-luokan timantteja. Laboratoriotimanteissa puolestaan luotamme laadukkaisiin G/Vs-luokan timantteihin.

Jokainen sormuksemme valmistetaan tilaustyönä, jotta ne istuvat täydellisesti juuri sinulle. Jos haluat sormuksesi istuvan saumattomasti viereisen sormuksen kanssa, ilmoita siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa. Voit mainita, että haluat sen sopivan ”kihlan vierelle”, ja huolehdimme siitä, että sormuksesi mitat täsmäävät täydellisesti.

Timanttisormustemme toimitusaika vaihtelee yleensä 3-6 viikon välillä, riippuen vuodenajasta ja tilauksen yksityiskohdista. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja valmistusajasta. Toimitusvaihtoehtoina voit valita vakuutetun postituksen (postituskulut 30e) tai sormuksen noudon liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14

Timanttien yhteispaino

0,33 ct, 0,48 ct, 0,54 ct, 0,76 ct

Materiaali

Punakulta

Runkokivet

0,05 ct, 0,1 ct

Keskikivet

0,2 ct, 0,3 ct, 0,5 ct