Toimitus- ja maksuehdot

Made in Tampere

Toimitus- ja maksuehdot

Yleistä

Näitä tilausehtoja sovelletaan kaikkiin Kultasepät Andreasen Oy:ltä (Y-tunnus: 1929115-1) tehtyihin verkkotilauksiin sivustolla www.andreasen.fi. Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotta. Yrityksen ja Kultasepät Andreasen Oy:n välisiin kauppasopimuksiin sovelletaan erillisiä sopimusehtoja. Tuotteitamme ei myydä jälleenmyyntiin.
Asiakasta sitoo tilauksen tekohetkellä voimassa olevat sopimusehdot, joihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä. Kultasepät Andreasen Oy pidättää oikeudet sopimusehtojen muutoksiin.

Yritystiedot

Kultasepät Andreasen Oy
Hämeenkatu 30
33200 Tampere
Y-tunnus: 1929115-1

Tuotteiden hinnat ja saatavuus

Tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimitustavat ja -kulut

Nouto liikkeestä

Valmiit tuotteet voi noutaa liikkeestämme Tampereen Hämeenkatu 30:stä. Maksetut tuotteet luovutetaan joko tilaajalle tai tämän valtuuttamalle henkilölle.

Postivakuutettu lähetys

Tilauksen toimitus Postivakuutettuna noutopisteeseen maksaa 30,60 €. Postivakuutetulla lähetyksellä toimitukset käsitellään Postissa erityisessä turvakäsittelyssä. Mikäli lähetykselle tapahtuu jotain, Posti korvaa postivakuutettuna lähetyksenä lähetetyn postin enintään enimmäisarvoon saakka. Tilausta säilytetään noutopisteessä seitsemän vuorokautta, jonka jälkeen paketti palautuu takaisin lähettäjälle. Lähetyksen voi noutaa ainoastaan vastaanottaja tai tämän valtuuttama henkilö.

Maksutavat

Käteisellä

Liikkeessämme tuotteet voi maksaa myös käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Laskulla

Tuotteen maksu onnistuu myös laskulla 14vrk maksuajalla. Tuote toimitetaan kun maksu näkyy tilillä tai maksukuittia vastaan.

Huomaa, että yksi vaihtoehto on myös kilpailuttaa sormukselle lainarahoitus Nordic Bankin lainavertailussa.

Tilaaminen

Liikkeestä tai sähköpostitse tilattaessa veloitetaan 20% käsiraha, jonka maksun jälkeen tilaus katsotaan vahvistetuksi.
Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun olet tehnyt tilauksen. Vahvistuksesta käy ilmi tilaamasi tuotteet ja niiden hinnat.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on sesongista riippuen noin 3-6 viikkoa. Tarkempi valmistumispäivä ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Poikkeustilanteissa toimitusaika saattaa kuitenkin venyä. Pyrimme ilmoittamaan pitkittyneestä toimitusajasta aina selkeästi.
Toimitusaika alkaa vasta, kun asiakas on saanut toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tilauksen muuttaminen tai peruminen

Kun tilaus on vahvistettu, siihen ei enää voi tehdä muutoksia. Mikäli haluat perua tilauksesi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa myynti@andreasen.fi Peruutuksesta veloitamme 20% sormuksen hinnasta. Jos verkkokaupasta ostetun tuotteen valmistus on jo aloitettu, sitä ei valitettavasti voida enää perua. Myymälästä tehdyn tilauksen peruutuksesta veloitetaan jo maksettu 20% käsiraha.

Palauttaminen

Verkkokauppoja koskeva 14 päivän palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, jotka on valmistettu asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.
Kauttamme myytäviä Swepol-merkkisiä kihlasormuksia koskee kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Jos haluat palauttaa tilatun Swepol-sormuksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@andreasen.fi ja toimitamme sinulle palauttamiseen tarvittavat asiakirjat.

Takuu ja muutostyöt

Kultasepät Andreasen tarjoaa valmistamilleen sormuksille 2kk ajan ilmaisen koonmuutoksen hankintapäivästä lähtien.
Tarjoamme valmistamillemme kivellisille sormuksille veloituksetta ensimmäisen vuosihuollon.
Kultasepät Andreasenin myöntää tuotteilleen laatutakuun, joka koskee kaikkia valmistamiamme koruja. Laatutakuu koskee sormuksen mahdollisia valmistusvirheitä (materiaalivika, vika istutuksessa) tai jos malli ei vastaa tilaustasi. Reklamoithan mahdollisista virheistä välittömästi.
Laatutakuu koskee myös myöhemmin ilmeneviä valmistusvikoja. Se on voimassa kymmenen vuotta, mikäli sormuksen vuosihuollot on tehty säännöllisesti.

Kauttamme myytäville Swepolin 3D Carbon ja 3D Titan sormuksille valmistaja antaa 2 vuoden valmistajan takuun. Kultasepät Andreasen tarjoaa myös Swepol-sormuksille 1kk ajan ilmaisen koonmuutoksen.

Reklamointi

Mikäli ostamassasi tuotteessa ilmenee vikaa, voit tuoda sen Kultasepät Andreasenin liikkeeseen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa myynti@andreasen.fi. Pyrimme aina ratkaisemaan reklamaatiotilanteet nopeasti. Riitatilanteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja kuluttajasuojalakia.

Henkilötietojen käyttö

Tehdessäsi verkkotilauksia hyväksyt henkilötietojen käyttöehtomme, jotka löytyvät täältä.

 

Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru