Uniikin sormuksen teettäminen

Uniikin sormuksen teetätyksessä huomioimme aina myös asiakkaan omat mahdolliset materiaalit. Omia jalometalleja on mahdollista tapaus-/materiaalikohtaisesti myös käyttää uuden sormuksen materiaalina, samoin myös kiviä – keskustele ensin mahdollisuuksista kultaseppiemme kanssa.

Uniikkia sormusta tilaavan asiakkaan kanssa voidaan sopia tarvittaessa 3D-mallinnetun luonnoksen tekoa sormuksesta ennen sormuksen valmistuksen aloittamista. 3D-suunnitelma kuuluu tilatun sormuksen hintaan tai onnistuu myös vielä ilman sitovaa tilausta 25e hintaan per sormusluonnos.

Uniikin sormuksen suunnittelun käynnistys onnistuu helpoiten joko soittamalla tai tiedustelemalla asiaa sähköpostitse etukäteen (myynti@andreasen.fi) tai liikkeeseemme voi tulla käymään myös paikan päällä keskustelemaan ja ideoimaan.

Katso esimerkkejä toteuttamistamme uniikeista sormuksista:

Näytetään tulokset 1–24 / 28

Teetä uniikki sormus Kultasepät Andreasenilla

Kultasepät Andreasen tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja timanttisormuksia ja kihlasormuksia. Otamme huomioon jokaisen asiakkaan toiveet ja valmistamme sormukset niiden mukaisesti.

Jokaisen timanttisormuksemme hinta sisältää koneellisen kaiverruksen ja ensimmäisen vuosihuollon maksutta. Valmistamme sormukset 3-6 viikossa sesongista riippuen. Voit valita vakuutetun postitoimituksen 25 euron hintaan tai noutaa sormuksen suoraan myymälästämme.

Kysymyksiä sormuksen teettämisestä: