Princess-hiottujen timanttien moderni eleganssi

Princess-hionta tai prinsessahionta on yksi modernin ajan lahjoista timantinhionnalle. Princess-hionta yhdistää klassisen timantin loiston moderniin geometriseen muotoiluun. Princess-hiottu timantti saa valon heijastumaan ja säteilemään kuin pienet peilit, luoden upean prismamaisen efektin. Tämän ansiosta Princess-hiottujen timanttisormusten kimallus on vertaansa vailla.

Kultasepät Andreasenin Princess-hiottujen timanttisormusten mallisto kutsuu sinut tutustumaan tähän moderniin ja eleganttiin kauneuteen. Olipa valintasi yksinkertainen ja puhdaslinjainen sormus tai monimutkaisempi design, voit olla varma, että Princess-hiottu timantti on aina keskipisteenä, tarjoten sormuksellesi huikeaa säteilyä ja tyylikkyyttä.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Nykyaikainen ulkonäkö ja ikiaikainen loiste

Moderni hionta ja timantin ikiaikainen säihke tekevät Princess-hiottujen timanttisormusten loisteesta poikkeuksellisen. Ne ovat erinomainen valinta niille, jotka etsivät tavanomaisesta poikkeavaa timanttisormusta, joka yhdistää perinteen ja nykyaikaisuuden upealla tavalla.

Astu siis sisään Princess-hiottujen timanttisormusten maailmaan ja löydä sormus, joka hehkuu modernia eleganssia ja antaa sinulle syytä loistaa joka tilanteessa.

Uniikkeja princess-timantteja Kultasepät Andreasenilta

Kultasepät Andreasen suunnittelee ja valmistaa timanttisormus- ja kihlasormusmallistonsa paikallisesti Tampereella. Jokainen timanttisormus tehdään räätälöidysti asiakkaan toiveita kuunnellen. Tämä merkitsee, että voimme tehdä pieniä muutoksia sormuksen yksityiskohtiin. Haluatko tehdä muutoksia? Ota yhteyttä! Voit esimerkiksi määrittää sormuksen rungon leveyden, muodon tai timanttien/kivien koon. Lisäksi voit päättää, haluatko sormuksen olevan varustettu luonnon- vai laboratoriotimanteilla.

Jokaisen timanttisormuksemme hinta sisältää koneellisen kaiverruksen sekä ensimmäisen vuosihuollon ilman lisämaksua. Valmistamme timanttisormukset yleensä 3-6 viikon kuluessa sesongista riippuen. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä! Voit valita joko vakuutetun postitoimituksen (postikulut 25e) tai noudon suoraan liikkeestämme.