Briljanttihiotut timanttisormukset: Loistoa joka kulmasta

Kun etsit sormusta, joka todella kimaltelee ja säteilee, briljanttihiottu timantti on vastaus. Briljanttihiottu timantti on tunnettu siitä, että se heijastaa valoa uskomattoman kauniisti joka kulmasta. Se onkin yksi suosituimmista ja ikonisimmista timanttihionnoista, joka takaa sormuksellesi unohtumattoman hohteen.

Kultasepät Andreasenin briljanttihiottujen timanttisormusten mallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia designeja, istutusvaihtoehtoja ja materiaaleja. Olipa etsinnässäsi perinteinen yksinkertaisuus tai moderni monimutkaisuus, löydät varmasti sormuksen, joka sopii omaan tyyliisi täydellisesti.

Näytetään tulokset 1–24 / 93

Briljanttihionnan täydellinen kimallus

Briljanttihiotun timantin kuusikulmainen leikkaus ja suuri määrä tarkkaan hiottuja särmiä takaavat sen upean valonheijastuksen, joka tekee sormuksesta silmiinpistävän ja loisteliaan. Näissä sormuksissa timantti saa todella kukoistaa ja näyttää parhaat puolensa, luoden kimaltavaa kauneutta niin arkeen kuin erityisiin tilaisuuksiin.

Tutustu briljanttihiottujen timanttisormusten valikoimaamme ja löydä sormus, joka vastaa kaipuutasi loistoon ja tyylikkyyteen. Jokainen sormus on tarkkaan valmistettu tuomaan esiin timantin parhaat ominaisuudet ja antamaan sinulle sormuksen, joka säteilee jokaisessa tilanteessa.

Yksilöllisiä briljantteja juuri sinun makuusi

Kultasepät Andreasen on tunnettu yksilöllisistä timanttisormuksistaan ja kihlasormuksistaan. Valmistamme jokaisen sormuksen asiakkaan toiveiden mukaisesti, mikä tarkoittaa, että voimme mukauttaa sormuksen yksityiskohtia, kuten rungon leveyttä ja timanttien kokoa. Haluatko tehdä muutoksia? Olemme täällä auttaaksemme! Voit myös valita, haluatko sormuksen luonnontimanteilla vai laboratoriotimanteilla.

Timanttisormustemme hinta sisältää koneellisen kaiverruksen ja ensimmäisen vuosihuollon ilman lisäkustannuksia. Valmistusaikamme on 3-6 viikkoa sesongista riippuen. Voimme toimittaa sormuksen vakuutetulla postituksella 25 euron hintaan tai voit noutaa sen liikkeestämme.

Kysymyksiä briljantti-sormuksista: