Kultasormuksen ajatonta kauneutta ja kimallusta

Keltakultaiset sormukset ovat klassisen eleganssin ilmentymä. Perinteinen keltakulta on aina ollut arvostettu valinta, sillä se luo sormuksille klassisen kauniin hehkun. Kultasepät Andreasenin sormusvalikoima tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja. Kaikki mallistomme sormukset voidaan toteuttaa rakastetusta keltakullasta. Valitsemalla keltakultasormuksen, tuot säihkettä ja aikaa kestävää kauneutta elämäsi tärkeisiin hetkiin.

Keltakultaiset kihla- ja vihkisormukset – Ajatonta arvokkuutta ja lämpöä

Kultaiset vihkisormus ja kihlasormus ovat klassikko. Kultasormus on kaikkein perinteikkäin tapa solmia kihlaus tai vihkiytyä avioliittoon. Keltakultaiset sormukset ovat loistava valinta klassisen ja arvokkaan tyylin ystäville. Perinteinen kultasormus on ajaton ja ylellinen, sen syvä hehku tuntuu sielussa saakka.

Kultasepät Andreasenilta löydät kotimaisia keltakultaisia sormuksia kaikista mallistoistamme. Kultaa joka näyttää kullalta ja säteilee aikaa kestävää kauneutta.

Näytetään tulokset 1–24 / 52

Kotimainen räätälöity keltakultainen sormus

Tampereella sijaitseva Kultasepät Andreasen on erikoistunut räätälöityihin vihki- ja kihlasormuksiin. Asiakkaan toiveet ovat meille tärkeitä, ja voimme tehdä erilaisia muutoksia sormuksen yksityiskohtiin, kuten rungon muotoon ja timanttien kokoon. Myös materiaali on aina valittavissa: keltakulta, valkokulta, punakulta tai platina. Kerro meille, mitä haluat, ja autamme mielellämme! Voit myös valita, haluatko sormuksesi luonnontimanteilla vai laboratoriossa valmistetuilla timanteilla.

Kaikki sormuksemme sisältävät konekaiverruksen ja ensimmäisen vuosihuollon ilman lisäkustannuksia. Valmistusaikamme on tyypillisesti 3-6 viikkoa sesongista riippuen. Voimme toimittaa sormuksen vakuutetulla postituksella 25 euron hintaan tai voit noutaa sen liikkeestämme.

Kysymyksiä keltakultasormuksista: