Lumivuokko ovaali runkokivillä vihkisormus keltakulta valkokulta

1460,00 3970,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Keltakultainen Lumivuokko-halosormus runkokivillä ja valkokultaisella ovaalitimantilla

Auringonsäteiden ja kuunkajon harmoniaa

Kun auringon lämpöiset säteet kohtaavat kuun hopeisen hohteen, keltakultainen Lumivuokko-halosormus valkokultaan istutetulla ovaalitimantilla syttyy säihkymään. Tämän ainutlaatuisen sormuksen keltakultainen runko, istutettuna timanteilla, yhdistettynä valkokultaiseen ovaalitimanttihaloon, kuvastaa päivänvalon ja kuutamon täydellistä yhteissointua, luoden kunnianosoituksen luonnon ylevälle kauneudelle. Tämä mestarillinen luomus yhdistää auringon hehkun ja yön hiljaisen loiston, luoden symbolin ikuiselle rakkaudelle.

Sormuksen keskellä oleva ovaalitimantti, ympäröitynä valkokultaisella timanttihalolla, heijastaa valoa pehmeästi ja hienostuneesti, muistuttaen hetkistä, kun aamun ensimmäiset säteet kohtaavat yön kirkkaan kuun. Tämän ympäröivän valkokultaisen halon ansiosta keskitimantti hehkuu kirkkaasti, tuoden esiin sen ainutlaatuisen loiston ja säihkeen, kuin kultainen aamu kohtaa hopeisen yön. Sen elegantti yhdistelmä keltakultaa ja valkokultaa kutsuu kantajansa kokemaan jokaisen päivän rakkauden ja kauneuden sävyttämänä. Tämä sormus ei ole vain koru, vaan se on tarina – kertomus siitä, kuinka jokainen päivä voi alkaa ja päättyä yhtä lumoavasti, yhdistäen auringon ja kuun ikuiseen tanssiin.

Lumivuokko-sarja valloittaa vuosi toisensa jälkeen

Kultasepät Andreasen on luonut Lumivuokko-vihkisormuksella ajattoman klassikon, joka hurmaa luonnosta inspiroituvalla ja elegantilla muotoilullaan. Lumivuokko-halosormusmallisto on kuin puhdasta taikaa, joka tarjoaa kauneutta ja romantiikkaa, joka muistuttaa ikuisessa talviunessa lepäävän luonnonvalon kimmellystä.

Lumivuokko-mallisto on kuin luonnon oma mestariteos, jossa keskitimantin ympärillä olevat hienostuneesti asetellut pienemmät timantit luovat silmiähivelevän halo-ilmiön. Tämän ympäröivän valokehän ansiosta ovaalihiottu keskitimantti hehkuu entistäkin intensiivisemmin, kuin se olisi sytytetty valolla itse timanttien sydämistä. Keskitimantin säihkyvä loisto korostuu halo-efektin ansiosta, mikä lisää sen hohdetta ja glamouria.

Lumivuokko on valinta, joka koskettaa monia: osa ihastuu sen tyylikkääseen muotoiluun, toiset taas sen säihkyviin kiviin. Lumivuokko-sormuksen rinnalle valittu kihlasormus täydentää kokonaisuuden, luoden yhdessä näyttävän ja harmonisen yhdistelmän, joka hivelee silmää ja sydäntä.

Kultasepät Andreasen – Rakkaudesta Tampereen käsityöperinnettä kohtaan

Kultasepät Andreasen, joka löytyy Tampereen ytimestä Hämeenkadulta, on kultasepänliike, joka tunnetaan ylellisistä ja käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Jokainen koru syntyy paikallisen ammattitaidon tuloksena omassa Tampereen pajallamme.

Meillä käsityöläisyys kohtaa uuden ajattelun. Olemme sitoutuneet valitsemaan ensiluokkaisia materiaaleja ja suunnittelemaan korumme asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisiksi, oli kyseessä sitten vihkisormukset, korvakorut, kaulaketjut tai muut huolella suunnitellut korut.

Vastuullisuus ja pitkäikäisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona perinteisille luonnontimanteille myös eettisesti tuotettuja laboratoriotimantteja. Tavoitteenamme on valmistaa koruja, jotka eivät ainoastaan erottaudu joukosta, vaan myös säilyttävät arvonsa ja merkityksensä sukupolvesta toiseen.

Valmistettu juuri sinun toiveidesi mukaan

Haluamme tehdä unelmiesi sormuksen juuri sellaisena kuin sinä haluat. Voit valita sormukseesi myös eri kivet kuin ne, mitkä on mainittu tuotekuvauksessa. Kerro toiveistasi lisätietokentässä, ja me otamme ne huomioon.

Luonnontimanteissa käytämme aina korkealaatuisia H/Vs-luokan timantteja. Laboratoriotimanteissa puolestaan luotamme laadukkaisiin G/Vs-luokan timantteihin.

Jokainen sormuksemme valmistetaan tilaustyönä, jotta ne istuvat täydellisesti juuri sinulle. Jos haluat sormuksesi istuvan saumattomasti viereisen sormuksen kanssa, ilmoita siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa. Voit mainita, että haluat sen sopivan ”kihlan vierelle”, ja huolehdimme siitä, että sormuksesi mitat täsmäävät täydellisesti.

Timanttisormustemme toimitusaika vaihtelee yleensä 3-6 viikon välillä, riippuen vuodenajasta ja tilauksen yksityiskohdista. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja valmistusajasta. Toimitusvaihtoehtoina voit valita vakuutetun postituksen (postituskulut 30e) tai sormuksen noudon liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,33 ct, 0,48 ct, 0,54 ct, 0,76 ct

Materiaali

Keltakulta – valkokulta

Runkokivet

0,05 ct, 0,1 ct

Keskikivet

0,2 ct, 0,3 ct, 0,5 ct