Ruusu on siro vihkisormus jossa yhdistyvät trendikkyys ja näyttävä eleganssi

Ruusu on vuoden 2023 uutuussormus, joka on valmistettu huomiota herättävällä epäsymmetrisellä istutuksella, jossa pienemmät timantit on taidokkaasti istutettu runkoon. Tämä asettelu korostaa upeaa keskikiveä ja luo sormukseen näyttävän ilmeen.

Sormuksen siro runko täydentää timanttien aistikasta asettelua ja luo harmonisen yhdistelmän ylellisyyttä ja tyylikkyyttä.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Ruusu-sormus mittatilauksena

Kultasepät Andreasen tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja timanttisormuksia ja kihlasormuksia. Otamme huomioon jokaisen asiakkaan toiveet ja valmistamme sormukset niiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että voimme tehdä pieniä muutoksia sormuksen yksityiskohtiin. Haluatko tehdä muutoksia? Olemme täällä auttamassa! Voit myös valita, käytetäänkö sormuksessa luonnon timantteja vai laboratoriotimantteja.

Ruusu sormus on helposti muokattavissa keskikiven koon, sivukivien määrän ja laadun suhteen. Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista poikkeavilla timanteilla, esimerkiksi ovaalihiottu timantti sopii Ruusuun täydellisesti. Kysy tarvittaessa lisää. Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.

Jokaisen timanttisormuksemme hinta sisältää koneellisen kaiverruksen ja ensimmäisen vuosihuollon maksutta. Valmistamme sormukset 3-6 viikossa sesongista riippuen. Voit valita vakuutetun postitoimituksen 25 euron hintaan tai noutaa sormuksen suoraan myymälästämme.