Halo-sormusten säkenöivää loistoa

Kultasepät Andreasenin halo-sormukset ovat ajaton valinta, joka yhdistää perinteen ja nykyaikaisen eleganssin. Halo-sormuksissa suurempi keskitimantti ympäröi pienempiä timantteja, luoden säteilevän ja vaikuttavan ilmeen.

Keskikiven voi valita on eri timanttihionnalla, kuten briljantti, prinsessa tai esimerkiksi smaragdi, joten voit personoida sormuksesi täydellisesti.

Valmistamme halo-sormuksemme korkealaatuisista materiaaleista, kuten valkokullasta, kelta- ja punakullasta, ja tarjoamme monia vaihtoehtoja timanttien laadun ja koon suhteen.

Halo-sormuksemme ovat täydellisiä valintoja niin kihla- ja vihkisormuksiksi kuin erityisiin juhlahetkiin. Anna sormuksen säteillä ikuisena symbolina rakkaudestasi ja ainutlaatuisuudestasi. Valitse Kultasepät Andreasenin halo-sormus ja kruunaa hetkesi säteilevällä loistolla.

Näytetään tulokset 1–24 / 42

Kotimaiset halo-sormukset mittojen mukaan

Valmistamme kaikki sormuksemme tilauksesta asiakkaan mittojen mukaisesti Tampereella pajallamme. Kaikkien timanttisormustemme hintaan kuuluu konekaiverrus sekä sormuksen ensimmäinen vuosihuolto veloituksetta. Halosormusten valmistusaika liikkuu noin 3-6 viikossa riippuen sesongista.