Elli–timanttisormuksen hiljainen loisto

Elli-malliston sormukset ovat ensisilmäyksellä yksinkertaisia ja klassisia solitaire-sormuksia, mutta niiden todellinen kauneus paljastuu tarkemmassa tarkastelussa. Malliston erikoisuus on hidden halo -rakenne, jossa keskuskiven alla kiertää timanttikehä. Tämä hienostunut yksityiskohta tuo lisäloistoa keskitimantille, tehden siitä entistäkin näyttävämmän. Elli-mallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia timanttihiontoja, kuten pyöreä, prinsessa- ja smaragdi-hionta, jotta jokainen asiakas voi valita juuri itselleen sopivan vaihtoehdon. Sormusten ajaton muotoilu ja huolellisesti valitut materiaalit takaavat, että Elli-sormus säilyy rakkauden symbolina sukupolvien ajan.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Monikäyttöinen Elli-timanttisormus

Elli-sormus voidaan valmistaa myös erikoishiontaisilla timanteilla, mikä lisää sormuksen ainutlaatuisuutta. Elli-sormus voidaan valmistaa niin, että se sopii täydellisesti kihlasormuksen viereen, kihlasormuksen levätessä Elliä vasten kauniina yhdistelmänä.

Timanttisormustemme valmistusaika on noin 3-6 viikkoa riippuen sesongista, kysy tarkemmin! Toimitusvaihtoehtoina vakuutettu postitus (postituskulut 30 €) tai nouto liikkeestämme.