Lumivuokko pyöreä runkokivillä vihkisormus valkokulta

1125,00 3240,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Valkokultainen Lumivuokko-halosormus pyöreällä halolla ja runkokivillä 

Aamukasteen heijastus

Kun aamun ensi säteet läpäisevät yön hiljaisuuden, valkokultainen Lumivuokko-halosormus, koristeltuna runkoon istutetuilla timanteilla, alkaa sädehtiä. Sen valkokultainen runko ja pyöreä briljahiottu keskitimantti loistavat kuin aamukasteen herkät pisarat, jotka piirtävät valon ja varjon leikin heräävän luonnon syleilyyn. Tämä koru on käsityön ja luonnon ainutlaatuisen kauneuden ylistys, luoden symbolin, joka kantaa rakkauden ikuista valoa.

Pyöreän halon ympäröimä keskitimantti ja runkoon sijoitetut kimaltelevat timantit muistuttavat aamun ensihetkistä, kun päivänvalo alkaa paljastaa maailman salatut sävyt. Sormuksen jokainen yksityiskohta kutsuu kantajaansa elämään elämää, joka on täynnä rakkauden ja kauneuden päivittäisiä ihmeitä. Tämä sormus on enemmän kuin koriste; se on kunnianosoitus jokaiselle hetkelle, joka voi alkaa yhtä kirkkaana ja puhtaana kuin aamukasteen loisteessa kylpevä maailma.

Lumivuokko-mallisto lumoaa kerta toisensa jälkeen

Kultasepät Andreasen on luonut Lumivuokko-vihkisormuksella aikaa kestävän ikonin, joka viehättää luonnon inspiroimalla ja tyylikkäällä suunnittelullaan. Lumivuokko-halosormusmallistossa hehkuu taianomainen loiste tarjoten kauneutta ja romantiikkaa, joka tuo mieleen talven hiljaisuudessa sädehtivän luonnon.

Lumivuokko-mallisto heijastaa luonnon suurta käsityötaitoa, jossa keskitimantin ympärille sijoitetut pienet timantit muodostavat näyttävän halo-ilmiön. Keskitimantti itse loistaa kuin se olisi valaistu sisältäpäin, kiitos ympäröivien timanttien muodostaman valaisevan kehän. Tämä efekti korostaa keskitimantin upeaa säihkettä, lisäten sille ylimääräistä loistoa ja viehätysvoimaa.

Lumivuokko puhuttelee monia sen ainutlaatuisella muotoilulla ja kivien kirkkaudella. Kihlasormuksen yhdistäminen Lumivuokko-sormukseen luo täydellisen parin, joka säteilee yhteenkuuluvuutta ja kauneutta, hellien sekä silmää että sydäntä.

Kultasepät Andreasen – Intohimosta Tampereen käsityöperinteeseen 

Kultasepät Andreasen sijaitsee Tampereen sydämessä, Hämeenkadulla, ja on tunnettu eksklusiivisista, käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Kaikki korumme valmistetaan Tampereella sijaitsevassa verstaassamme, paikallisen käsityötaidon ansiosta.

Käsityöperinne ja moderni suunnittelu kohtaavat toiminnassamme. Sitoudumme käyttämään vain parhaimpia materiaaleja ja muokkaamaan korujemme suunnittelun asiakkaidemme henkilökohtaisten toiveiden mukaan, olipa kyseessä vihkisormukset, korvakorut, kaulakorut tai muut erityisellä huolellisuudella luodut korut.

Eettisyys ja kestävyys ovat liiketoimintamme peruspilareita. Asiakkaille tarjoamme luonnontimanttien rinnalle myös vastuullisesti tuotettuja laboratoriotimantteja. Pyrimme luomaan koruja, jotka eivät vain erotu, vaan jotka säilyvät arvokkaina ja merkityksellisinä sukupolvien ajan.

Unelmiesi sormus räätälöidään toiveidesi mukaan

Me Kultasepät Andreasenilla pyrimme toteuttamaan juuri sinun unelmiesi sormuksen. Voit valita sormukseesi erilaisia kiviä, jotka eivät ole esiteltyjä tuotekuvauksessa. Toiveesi voit kertoa meille lisätietokentässä, ja otamme ne huomioon suunnittelussa.

Käytämme aina vain parhaimpia H/Vs-luokan luonnontimantteja ja G/Vs-luokan laboratoriotimantteja, varmistaen korujemme ehdottoman laadun.

Jokainen sormus valmistetaan tilauksesta, jotta se istuu täydellisesti juuri sinun sormeesi. Mikäli toivot sormuksesi sopivan täydellisesti viereisen sormuksen kanssa, mainitse tämä tilauksesi yhteydessä lisätiedoissa. Kerro meille, jos toiveenasi on ”kihlasormuksen viereen sopiva” malli, ja me varmistamme, että sormuksesi mitat ovat juuri oikeat.

Valmistusaikamme timanttisormuksille vaihtelee yleensä kolmesta kuuteen viikkoon, sesongista ja tilauksen erityisvaatimuksista riippuen. Kysy meiltä lisää valmistusajoista. Valittavanasi on joko vakuutettu postitoimitus, jonka kulu on 30 euroa, tai voit noutaa sormuksen suoraan liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,3 ct, 0,37 ct, 0,4 ct, 0,48 ct, 0,49 ct, 0,54 ct, 0,57 ct, 0,66 ct, 0,79 ct

Materiaali

Valkokulta

Runkokivet

0,08 ct, 0,1 ct, 0,15 ct, 0,2 ct

Keskikivet

0,1 ct, 0,15 ct, 0,2 ct, 0,25 ct, 0,3 ct, 0,35 ct, 0,4 ct