Valkokultainen sormus – Tyyliä ja Ajattomuutta

Valkokultainen vihkisormus on valinta, joka yhdistää modernin ilmeen ja ajattoman eleganssin. Valkokulta, joka saa värinsä palladiumista, tarjoaa raikkaan ja tyylikkään vaihtoehdon perinteisemmille kultasormuksille.

Valkokulta sormus sopii loistavasti niin arkeen kuin juhlaan. Niiden moderni ilme ja elegantti väri tekevät niistä monikäyttöisiä ja aina tyylikkäitä valintoja.

Nykyisin valkokulta on vihkisormuksissa jopa suositumpi kuin perinteinen kullan sävy. Rodinoidun valkokullan peilinkirkas sävy viehättää ja nostaa vihkisormusten timanttien loiston uudelle tasolle.

Näytetään tulokset 1–24 / 54

Valkokultainen kihlasormus ja vihkisormus – hienostunut ja elegantti valinta

Valitessasi valkokultaisen sormuksen teet tyylikkään ja modernin valinnan. Vaalea sävy ja hienostunut ilme tekevät valkokultaisista sormuksista erinomaisen valinnan niin kihla- ja vihkisormukseen kuin arkisempaan käyttösormukseen.

Valkokultaiset kihlasormukset ovat nykyisin suositumpia kuin koskaan, sen rinnalle sovitettava valkokultainen vihkisormus kruunaa sormusparin ja loistaa kuin kirkkain kesäpäivä morsiamen astellessa alttarille.

Kaikki Kultasepät Andreasenin sormusmallit voidaan valmistaa valkokullasta. Käy tutustumassa laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen valkokultainen sormus juuri sinulle.

Sormukset asiakkaan toiveiden mukaan

Kultasepät Andreasenin kultasepät Tampereella ovat erikoistuneet räätälöityihin timanttisormuksiin sekä kihla- ja vihkisormuksiin. Otamme huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset toiveet ja valmistamme sormukset niiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että voimme tehdä pieniä muutoksia sormuksen yksityiskohtiin. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi! Voit myös valita, haluatko sormuksen olevan varustettu luonnon- vai laboratoriotimanteilla. Myös materiaali on aina valittavissa: valkokulta, punakulta, platina tai ruusukulta.

Kaikki sormuksemme tulevat koneellisella kaiverruksella ja ensimmäisellä vuosihuollolla lisämaksutta. Sormuksen valmistusaika on 3-6 viikkoa sesongista riippuen. Voimme toimittaa sormuksen joko vakuutettuna postilähetyksenä 25 euron hintaan tai voit noutaa sormuksen liikkeestämme Tampereelta.

Valkokulta-sormuksista usein kysyttyä: