Lumivuokko ovaali runkokivillä vihkisormus valkokulta

1460,00 3970,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Valkokultainen Lumivuokko-halosormus ovaalitimantilla ja runkokivillä

Aamun kirkkauden heijastus timanttien loisteessa

Kun aamun ensimmäiset säteet herättävät maailman, valkokultainen Lumivuokko-halosormus, koristeltuna ovaalitimantilla ja runkoa kiertävillä timanteilla, syttyy säihkymään. Sen hienostunut valkokultainen runko, täynnä loistavia timantteja, ja keskellä kimalteleva ovaalitimantti muistuttavat aamuauringon kirkkaista säteistä, jotka kuvastavat luonnon syvintä kauneutta ja puhtautta. Tämä käsityönä valmistettu koru yhdistää luonnon viehätyksen ja kultasepän taitavuuden, luoden symbolin, joka kertoo ikuisesta rakkaudesta.

Lumivuokko-halosormuksen keskellä oleva ovaalitimantti, ympäröitynä hienostuneesti asetellulla timanttikehällä, heijastaa valoa lempeästi ja lumoavasti. Tämä halo-kehys tuo keskitimantin loiston ja säihkeen esille, ikään kuin päivän ensimmäiset auringonsäteet kimaltelisivat kastepisaroissa. Sen elegantti muotoilu kutsuu kantajansa kokemaan jokaisen päivän täynnä rakkautta ja kauneutta. Tämä sormus ei ole vain koru, vaan se on ikuisen lupauksen vertauskuva – muistutus siitä, että jokainen aamu voi olla yhtä taianomainen kuin auringon ensimmäiset, loistavat säteet taivaanrannassa.

Lumivuokko-sarja valloittaa vuosi toisensa jälkeen

Kultasepät Andreasen on luonut Lumivuokko-vihkisormuksella ajattoman klassikon, joka hurmaa luonnosta inspiroituvalla ja elegantilla muotoilullaan. Lumivuokko-halosormusmallisto on kuin puhdasta taikaa, joka tarjoaa kauneutta ja romantiikkaa, joka muistuttaa ikuisessa talviunessa lepäävän luonnonvalon kimmellystä.

Lumivuokko-mallisto on kuin luonnon oma mestariteos, jossa keskitimantin ympärillä olevat hienostuneesti asetellut pienemmät timantit luovat silmiähivelevän halo-ilmiön. Tämän ympäröivän valokehän ansiosta ovaalihiottu keskitimantti hehkuu entistäkin intensiivisemmin, kuin se olisi sytytetty valolla itse timanttien sydämistä. Keskitimantin säihkyvä loisto korostuu halo-efektin ansiosta, mikä lisää sen hohdetta ja glamouria.

Lumivuokko on valinta, joka koskettaa monia: osa ihastuu sen tyylikkääseen muotoiluun, toiset taas sen säihkyviin kiviin. Lumivuokko-sormuksen rinnalle valittu kihlasormus täydentää kokonaisuuden, luoden yhdessä näyttävän ja harmonisen yhdistelmän, joka hivelee silmää ja sydäntä.

Kultasepät Andreasen – Rakkaudesta Tampereen käsityöperinnettä kohtaan

Kultasepät Andreasen, joka löytyy Tampereen ytimestä Hämeenkadulta, on kultasepänliike, joka tunnetaan ylellisistä ja käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Jokainen koru syntyy paikallisen ammattitaidon tuloksena omassa Tampereen pajallamme.

Meillä käsityöläisyys kohtaa uuden ajattelun. Olemme sitoutuneet valitsemaan ensiluokkaisia materiaaleja ja suunnittelemaan korumme asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisiksi, oli kyseessä sitten vihkisormukset, korvakorut, kaulaketjut tai muut huolella suunnitellut korut.

Vastuullisuus ja pitkäikäisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona perinteisille luonnontimanteille myös eettisesti tuotettuja laboratoriotimantteja. Tavoitteenamme on valmistaa koruja, jotka eivät ainoastaan erottaudu joukosta, vaan myös säilyttävät arvonsa ja merkityksensä sukupolvesta toiseen.

Valmistettu juuri sinulle

Haluamme tehdä unelmiesi sormuksen juuri sellaisena kuin sinä haluat. Voit valita sormukseesi myös eri kivet kuin ne, mitkä on mainittu tuotekuvauksessa. Kerro toiveistasi lisätietokentässä, ja me otamme ne huomioon.

Luonnontimanteissa käytämme aina korkealaatuisia H/Vs-luokan timantteja. Laboratoriotimanteissa puolestaan luotamme laadukkaisiin G/Vs-luokan timantteihin.

Jokainen sormuksemme valmistetaan tilaustyönä, jotta ne istuvat täydellisesti juuri sinulle. Jos haluat sormuksesi istuvan saumattomasti viereisen sormuksen kanssa, ilmoita siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa. Voit mainita, että haluat sen sopivan ”kihlan vierelle”, ja huolehdimme siitä, että sormuksesi mitat täsmäävät täydellisesti.

Timanttisormustemme toimitusaika vaihtelee yleensä 3-6 viikon välillä, riippuen vuodenajasta ja tilauksen yksityiskohdista. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja valmistusajasta. Toimitusvaihtoehtoina voit valita vakuutetun postituksen (postituskulut 30e) tai sormuksen noudon liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,33 ct, 0,48 ct, 0,54 ct, 0,76 ct

Materiaali

Valkokulta

Runkokivet

0,05 ct, 0,1 ct

Keskikivet

0,2 ct, 0,3 ct, 0,5 ct