Lumivuokko pyöreä runkokivillä vihkisormus punakulta valkokulta

1125,00 3240,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Punakultainen Lumivuokko-sormus valkokultaisella halolla 

Iltaruskon Syleilyssä

Kun ilta peittää taivaan iltaruskon väreihin, punakultainen Lumivuokko-halosormus, jonka runkoon on istutettu kimaltava rivi timantteja, alkaa säteillä. Sen syvän punakultaisen rungon ja valkokultaisen halon ympäröimä briljanttihiottu keskitimantti hehkuu kuin iltataivaan viimeiset säteet, jotka heijastavat päivän päätöksen lämpöä ja syvyyttä. Tämä koru on kuin iltaruskon ja käsityöläisen taidon liitto, luoden kunnianosoituksen, joka vangitsee rakkauden pysyvän lämmön.

Valkokultainen halo ympäröi keskitimanttia luoden kontrastin, joka muistuttaa illan ensimmäisiä tähtiä illan romanttista valoa hehkuvalla taivaalla. Runkoon istutetut timantit lisäävät säihkettä kuin iltahämärän ensimmäiset kipinät, kutsuen kantajansa ihailemaan elämän pieniä, arvokkaita hetkiä, jotka ovat täynnä kauneutta ja tunnelmaa. Tämä sormus ei ole pelkkä koru; se on ylistys jokaiselle illalle, joka sulautuu pehmeästi yön syliin, muistuttaen rakkauden valon ikuisesta loistosta, joka säilyy läpi hämärän hetkien.

Lumivuokko-mallisto lumoaa kerta toisensa jälkeen

Kultasepät Andreasen on luonut Lumivuokko-vihkisormuksella aikaa kestävän ikonin, joka viehättää luonnon inspiroimalla ja tyylikkäällä suunnittelullaan. Lumivuokko-halosormusmallistossa hehkuu taianomainen loiste tarjoten kauneutta ja romantiikkaa, joka tuo mieleen talven hiljaisuudessa sädehtivän luonnon.

Lumivuokko-mallisto heijastaa luonnon suurta käsityötaitoa, jossa keskitimantin ympärille sijoitetut pienet timantit muodostavat näyttävän halo-ilmiön. Keskitimantti itse loistaa kuin se olisi valaistu sisältäpäin, kiitos ympäröivien timanttien muodostaman valaisevan kehän. Tämä efekti korostaa keskitimantin upeaa säihkettä, lisäten sille ylimääräistä loistoa ja viehätysvoimaa.

Lumivuokko puhuttelee monia sen ainutlaatuisella muotoilulla ja kivien kirkkaudella. Kihlasormuksen yhdistäminen Lumivuokko-sormukseen luo täydellisen parin, joka säteilee yhteenkuuluvuutta ja kauneutta, hellien sekä silmää että sydäntä.

Kultasepät Andreasen – Intohimosta Tampereen käsityöperinteeseen 

Kultasepät Andreasen sijaitsee Tampereen sydämessä, Hämeenkadulla, ja on tunnettu eksklusiivisista, käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Kaikki korumme valmistetaan Tampereella sijaitsevassa verstaassamme, paikallisen käsityötaidon ansiosta.

Käsityöperinne ja moderni suunnittelu kohtaavat toiminnassamme. Sitoudumme käyttämään vain parhaimpia materiaaleja ja muokkaamaan korujemme suunnittelun asiakkaidemme henkilökohtaisten toiveiden mukaan, olipa kyseessä vihkisormukset, korvakorut, kaulakorut tai muut erityisellä huolellisuudella luodut korut.

Eettisyys ja kestävyys ovat liiketoimintamme peruspilareita. Asiakkaille tarjoamme luonnontimanttien rinnalle myös vastuullisesti tuotettuja laboratoriotimantteja. Pyrimme luomaan koruja, jotka eivät vain erotu, vaan jotka säilyvät arvokkaina ja merkityksellisinä sukupolvien ajan.

Unelmiesi sormus räätälöidään toiveidesi mukaan

Me Kultasepät Andreasenilla pyrimme toteuttamaan juuri sinun unelmiesi sormuksen. Voit valita sormukseesi erilaisia kiviä, jotka eivät ole esiteltyjä tuotekuvauksessa. Toiveesi voit kertoa meille lisätietokentässä, ja otamme ne huomioon suunnittelussa.

Käytämme aina vain parhaimpia H/Vs-luokan luonnontimantteja ja G/Vs-luokan laboratoriotimantteja, varmistaen korujemme ehdottoman laadun.

Jokainen sormus valmistetaan tilauksesta, jotta se istuu täydellisesti juuri sinun sormeesi. Mikäli toivot sormuksesi sopivan täydellisesti viereisen sormuksen kanssa, mainitse tämä tilauksesi yhteydessä lisätiedoissa. Kerro meille, jos toiveenasi on ”kihlasormuksen viereen sopiva” malli, ja me varmistamme, että sormuksesi mitat ovat juuri oikeat.

Valmistusaikamme timanttisormuksille vaihtelee yleensä kolmesta kuuteen viikkoon, sesongista ja tilauksen erityisvaatimuksista riippuen. Kysy meiltä lisää valmistusajoista. Valittavanasi on joko vakuutettu postitoimitus, jonka kulu on 30 euroa, tai voit noutaa sormuksen suoraan liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,3 ct, 0,37 ct, 0,4 ct, 0,48 ct, 0,49 ct, 0,54 ct, 0,57 ct, 0,66 ct, 0,79 ct

Materiaali

Punakulta – valkokulta

Runkokivet

0,08 ct, 0,1 ct, 0,15 ct, 0,2 ct

Keskikivet

0,1 ct, 0,15 ct, 0,2 ct, 0,25 ct, 0,3 ct, 0,35 ct, 0,4 ct