Ovaali vihkisormus Tampereen pajalta

Tutustu ovaalihiottujen timanttien viehätykseen Kultasepät Andreasenin mallistossa. Ovaalitimantti on täynnä säihkettä ja hehkua, ja sen vintagehenkinen ilme on sekä lumoava että ainutlaatuinen. Ovaalin muoto herättää nostalgisia tunnelmia menneiltä ajoilta, luoden samalla modernia tyylikkyyttä. Ovaalitimantin siron siluetin ansiosta sormus saa kauniin ja elegantin ilmeen.

Jos rakastat pyöreitä muotoja mutta haluat lisää persoonallisuutta, ovaalitimantti on upea valinta. Se yhdistää pyöreän muodon klassisen eleganssin ainutlaatuiseen luonteeseen. Lisäksi ovaalitimantit ovat usein hinnoiteltu edullisemmin kuin pyöreät timantit, mahdollistaen sinulle tyylikkyyden omilla ehdoillasi.

Tutustu ovaalinmuotoisten timanttien lumoavaan maailmaan kokoelmassamme – siellä vintage ja moderni yhdistyvät elegantiksi tanssiksi, jossa tyylikkyys ja hurmaavuus kulkevat käsi kädessä.

Näytetään tulokset 1–24 / 38

Persoonallinen ja uniikki ovaali timanttisormus

Kultasepät Andreasen valmistaa sormusmallistonsa vihkisormukset Tampereella aina tilauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että tietynlaiset pienet muutokset ja toiveet sormuksen mitoissa ovat muokattavissa – kysy lisää haluamastasi muutoksesta! Esimerkiksi rungon leveys, rungon muoto ja timanttien/kivien koot ovat muokattavissa ja sovellettavissa. Voit myös valita haluatko timanttisormuksen luonnontimanteilla vai synteettisillä laboratoriotimanteilla.

Kysymyksiä ja vastauksia ovaaleista timanteista: