Kotimaiset timanttiriipukset

Kultasepät Andreasenin timanttiriipukset kantavat paikallisen kulttuurin ja uniikin suunnittelun sielua. Jokainen timanttiriipus valmistetaan Tampereen pajallamme, ja se kantaa Made in Tampere -leimaa ylpeästi.

Me uskomme yksilöllisyyteen, ja siksi jokainen timanttiriipuksemme valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit valita haluamasi timantin, muodon ja materiaalin, jolloin lopputulos on täysin ainutlaatuinen koru, joka kertoo tarinaasi.

Kultasepät Andreasenin timanttiriipukset eivät ole vain koruja – ne ovat tärkeiden hetkien ja tunteiden symboli. Ne kantavat mukanaan Tamperelaista käsityöperinnettä, ja jokainen niistä on tehty rakkaudella ja huolella juuri sinulle.

 

Näytetään kaikki 6 tulosta

Valmistamme timanttiriipukset asiakaskohtaisesti tilaustyönä Tampereen pajalla. Asiakkaan on mahdollista toivoa pieniä muutoksia koruun. Voit myös valita haluatko riipuksen luonnontimanteilla vai edullisemmilla synteettisillä laboratoriotimanteilla.

Valmistamme timanttiriipukset 3-6 viikossa sesongista riippuen. Voit valita vakuutetun postitoimituksen 25 euron hintaan tai noutaa korun suoraan myymälästämme.