Persoonallisesti erilaiset timanttisormukset

Tästä mallistosta löydät Kultasepät Andreasenin timanttisormusten koko skaalan. Jos perinteinen briljanttihiottu timantti on liian pelkistetty, Kultasepät Andreasenin mallistosta löydät laajan valikoiman sormuksia, joiden suunnittelun keskipisteessä on ’fancy’-hiotut timantit.

Kun kaipaat persoonallisempaa timanttisormusta, meiltä löydät sormuksia jaettuna kategorioihin eri timanttihiontojen mukaan. Tutustu valikoimaan tai rajaa sormukset haluamasi hionnan mukaan: Markiisi, Ovaali, Pisara, Briljantti, Princess tai Smaragdi.

Näytetään tulokset 1–24 / 163

Uniikkeja unelmia Tampereelta

Kultasepät Andreasen luo uniikkeja timanttisormuksia ja kihlasormuksia Tampereen sydämessä. Jokainen sormus räätälöidään asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Tämä antaa mahdollisuuden tehdä pieniä säätöjä sormuksen yksityiskohdissa, kuten rungon leveydessä ja timanttien koossa. Haluatko tehdä muutoksia? Ota meihin yhteyttä! Voit myös valita, käytetäänkö sormuksessa luonnontimantteja vai laboratoriossa kasvatettuja timantteja.

Timanttisormustemme hinta sisältää aina koneellisen kaiverruksen ja ensimmäisen vuosihuollon ilman lisämaksua. Riippuen sesongista, sormusten valmistus kestää noin 3-6 viikkoa. Tarjoamme vakuutetun postitoimituksen hintaan 25 euroa tai voit noutaa tilauksesi liikkeestämme.