Liljaana-timanttisormus: Terälehtien syleilyssä

Liljaana-timanttisormus on yksikivisten solitaire-mallien uusi kruunaamaton kuningatar, joka yhdistää ainutlaatuisen naisellisen eleganssin ja luonnonkauneuden. Sormuksen keskipisteenä loistaa yksittäinen, kirkkaasti säihkyvä timantti, joka on taitavasti istutettu kukan terälehtiä muistuttavaan kruunuun. Tämä hienostunut yksityiskohta luo illuusion kukasta, joka on juuri avautumassa, ja tarjoaa ainutlaatuisen ja lumoavan ilmeen, joka heijastaa kantajansa sisäistä kauneutta ja yksilöllisyyttä.

Liljaana-timanttisormus on suunniteltu niille, jotka arvostavat klassista tyylikkyyttä ja luonnon inspiroimaa muotoilua. Sen ajaton kauneus ja yksinkertainen eleganssi tekevät siitä täydellisen valinnan ikimuistoisen hetken kruunaamiseen, olipa kyseessä sitten kihlaus, merkkipäivä tai muu tärkeä juhlahetki.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Monipuolinen Liljaana-timanttisormus

Sormuksen voi valmistaa myös erikoishiontaisilla timanteilla, jotka lisäävät sormuksen ainutlaatuisuutta. Liljaana sopii täydellisesti kihlasormuksen viereen, kihlasormuksen levätessä Liljaanaa vasten kauniina yhdistelmänä.

Timanttisormustemme valmistusaika on noin 3-6 viikkoa riippuen sesongista, kysy tarkemmin! Toimitusvaihtoehtoina vakuutettu postitus (postituskulut 30e) tai nouto liikkeestämme.