Laboratoriotimantti-sormukset: Uudenlaista timanttien loistoa

Laboratoriotimantti-sormukset edustavat modernia, laadukasta ja edullisempaa vaihtoehtoa perinteisille luonnontimanteille. Näissä sormuksissa yhdistyvät luonnonkivien upea visuaalinen hehku ja moderni laatu, ja synteettiset timantit tarjoavat houkuttelevan tavan korostaa kauneutta ja tyyliä taloudellisesti.

Laboratoriotimantit ovat synteettisiä timantteja, jotka ovat samankaltaisia kuin maan uumenista louhitut timantit. Niiden ominaisuudet ja loistava säihke tekevät niistä täydellisen valinnan sormuksiin. Laboratoriotimantit ovat myös usein hinnaltaan houkuttelevampia kuin luonnontimantit, mikä tekee niistä hienon vaihtoehdon niille, jotka haluavat sormuksen, joka sekä näyttää upealta, eikä tingi tiimaakaan laadusta.

Kaikki Andreasenin timanttisormukset voidaan valmistaa toiveesi mukaan joko luonnontimantteja tai laboratoriotimantteja hyödyntäen. Tutustu laboratoriotimanttisormusten valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi. Nämä sormukset ovat ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta käsityötä ja upeaa hehkua ilman kompromisseja.

Lue myös lisää laboratoriotimanteista artikkelistamme: Laboratoriotimantit – vuosimiljoonien kirkkaus nykyhetkessä

Näytetään tulokset 1–24 / 136

Uniikkisormuksia synteettisillä timanteilla

Kultasepät Andreasen Tampereella on erikoistunut yksilöllisiin timanttisormuksiin ja vihki- ja kihlasormuksiin, olipa kyse laboratoriotimanteista tai luonnonkivistä.

Valmistamme jokaisen sormuksen asiakkaan toiveiden mukaisesti, jolloin voimme tehdä pieniä muutoksia sormuksen yksityiskohtiin. Haluatko muuttaa rungon leveyttä tai timanttien kokoa? Ota meihin yhteyttä!

Timanttisormustemme hintaan sisältyy aina koneellinen kaiverrus ja ensimmäinen vuosihuolto ilman lisämaksua. Valmistusaikamme on 3-6 viikkoa sesongista riippuen. Voimme toimittaa sormuksen vakuutetulla postituksella 25 euron hintaan tai voit noutaa sen suoraan liikkeestämme.

Synteettisistä timanteista usein kysyttyjä kysymyksiä: