Markiisi-hionta – Astetta harvinaisempi ja vaikuttavampi timanttihionta

Markiisi-timantti saa sormukset loistamaan omaperäisellä tavalla. Markiisi-hiottujen timanttisormusten kokoelma tarjoaa yksilöllistä tyyliä ja eleganssia niille, jotka haluavat erottua ja säihkyä eri tavalla. Markiisi-hiottu timantti on tunnistettavissa pitkulaisesta muodostaan, joka luo sormuksille ainutlaatuisen ilmeen ja hienostuneen tunnelman.

Kultasepät Andreasenin valikoima markiisi-hiottuja timanttisormuksia tarjoaa monenlaisia designeja ja materiaalivaihtoehtoja. Valitse sormus, joka sopii persoonallisuuteesi ja tyyliisi täydellisesti. Olipa valintasi sitten yksinkertainen ja klassinen tai moderni ja näyttävä, markiisi-hiottujen timanttisormusten valikoimastamme löytyy jotain jokaiseen makuun.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Persoonallinen markiisi-hionta tuo yksilöllisyyttä timanttisormukseen

Markiisi-hiottu timantti säkenöi ja loistaa kuten kuka tahansa timantti, mutta sen solakka muoto tuo sormuksille aivan omanlaistaan tyylikkyyttä. Valitsemalla markiisi-hiotun timanttisormuksen voit ilmaista yksilöllistä makua ja arvostusta perinteiden ja nykyaikaisuuden yhdistelmälle. Erikoisen hiontansa ansiosta markiisi-hiottu timantti myös näyttää suuremmalta kuin monet muut timantit samassa karaattiluokassa, mikä tekee sormuksista erittäin vaikuttavia ja näyttäviä.

Tervetuloa tutustumaan markiisi-hiottujen timanttisormusten valikoimaamme ja löytämään juuri sinulle täydellinen sormus, joka kertoo tarinaasi tyylikkäästi ja yksilöllisesti.

Yksilöllisiä timanttisormuksia Tampereelta

Tamperelainen Kultasepät Andreasen tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja timanttisormuksia ja kihlasormuksia. Jokainen sormus valmistetaan huolellisesti ottaen huomioon asiakkaan erityiset toiveet. Tämä antaa mahdollisuuden tehdä hienosäätöjä sormuksen yksityiskohtiin, kuten rungon leveyteen ja timanttien kokoon. Haluatko tehdä muutoksia? Kerro meille! Voit myös päättää, haluatko sormuksen luonnontimanteilla vai laboratoriotimanteilla.

Jokaisen timanttisormuksemme hinta kattaa koneellisen kaiverruksen ja ensimmäisen vuosihuollon maksutta. Valmistamme sormukset 3-6 viikon kuluessa sesongista riippuen. Tarjoamme vakuutetun postitoimituksen hintaan 25 euroa tai voit noutaa sormuksen liikkeestämme.