Smaragdi-hiotut timanttisormukset – Klassinen hohto ja persoonallinen hionta

Smaragdihiottu timantti on on saanut nimensä hiontansa mukaan, joka muistuttaa smaragdin muotoa. Hionta tuo timantin kauniin säkenöinnin esiin ja luo eleganttia ja yksilöllistä ilmettä. Smaragdihiottu timantti erottuu joukosta selkeän geometrisen hiontansa ansiosta, joka korostaa timantin väriä ja kirkkautta.

Kultasepät Andreasenin smaragdi-hiottujen timanttisormusten kokoelma yhdistää perinteisen timantin kimalluksen ja smaragdin geometristen linjojen hienostuneen eleganssin. Olipa valintasi yksinkertainen ja tyylikäs sormus tai rohkeampi ja monimutkaisempi design, voit olla varma, että smaragdihionta antaa sormuksellesi ainutlaatuisen ja lumoavan ulkonäön.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Kokoaan suurempi smaragditimantti

Smaragdi-sormusten kauneus on vertaansa vailla. Niiden leikkauksen ansiosta ne näyttävät suuremmilta ja houkuttelevammilta kuin monet muut timantit samassa karaattipainossa. Smaragdihiotut sormukset ovatkin erinomainen valinta niille, jotka haluavat tuoda sormukselleen yksilöllistä tyyliä ja säihkettä.

Astu siis sisään smaragdisormusten maailmaan ja löydä sormus, joka yhdistää klassisen timantin loiston ja smaragdin ainutlaatuisen viehätyksen. Kimalteleva tyylikkyys odottaa sinua.

Uniikkisormukset smaragditimanteilla meiltä

Tampereella sijaitseva Kultasepät Andreasen luo uniikkeja timanttisormuksia ja kihlasormuksia. Jokainen sormus valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveita noudattaen. Tämän ansiosta voimme tehdä erilaisia pieniä muutoksia sormuksen yksityiskohtiin. Jos sinulla on erityisiä toiveita, kerro ne meille! Voit määritellä esimerkiksi sormuksen rungon leveyden, muodon ja timanttien/kivien suuruuden. Voit myös valita, käytetäänkö sormuksessa luonnon- vai laboratoriotimantteja.

Kaikki timanttisormuksemme tulevat konekaiverruksella ja ensimmäisellä vuosihuollolla ilman lisäkustannuksia. Sormusten valmistuminen kestää tyypillisesti 3-6 viikkoa sesongista riippuen. Kysy lisää yksityiskohdista ja toimitusaikataulusta! Toimitustavaksi voit valita joko vakuutetun postitoimituksen (postikulut 25€) tai noudon suoraan liikkeestämme.

Kysymyksiä smaragdisormuksista: