Ruusukultainen sormus – Sävymaailma täynnä lämpöä ja eleganssia

Ruusukultaiset sormukset ovat täynnä herkkää hehkua ja eleganttia viehätystä. Ruusukulta eli punakulta on valloittava sekoitus kultaa ja kuparin punaista lämpöä, joka luo sormuksiin ainutlaatuisen sävymaailman.

Ruusukulta sisältää saman määrän kultaa kuin kelta- ja valkokultakin, joten sen kestävyys ja kiilto ovat yhtä ylelliset kuin perinteisemmillä sävyillä.

Punakultainen sormus on lämpimän persoonallinen valinta ja se sopii niin vihki- kuin kihlasormukseksi..

Ruusukulta tuo uniikkia hehkua liittoosi

Ruusukullan herkän punertava sävy on viime vuosien aikana saavuttanut tasaisesti suosiota. Ruusukulta korostaa kauniisti niin värittömiä timantteja kuin värillisiä jalokiviä ja ruusukulta tarjoaa sormukseesi juuri sinulle sopivan väriyhdistelmän.

Näytetään tulokset 1–24 / 53

Punakultaiset kihlasormukset ja vihkisormukset

Kultasepät Andreasenin valikoimasta löydät laajan valikoiman punakultaisia kihla- ja vihkisormuksia erilaisilla malleilla ja yksityiskohdilla. Anna sormuksellesi romanttinen ja lämmin ilme valitsemalla ruusukultainen kihlasormus tai vihkisormus – valitse uniikki hehku, joka erottuu joukosta.

Kultasepät Andreasenin punakultasormukset valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tilauksen mukaan. Pienet muutokset malliin ovat mahdollisia. Voit myös valita, käytetäänkö sormuksessa luonnon timantteja vai laboratoriotimantteja. Kysy lisää!

Jokaisen sormuksemme hinta sisältää koneellisen kaiverruksen ja ensimmäisen vuosihuollon maksutta. Valmistamme sormukset 3-6 viikossa sesongista riippuen. Voit valita vakuutetun postitoimituksen 25 euron hintaan tai noutaa sormuksen suoraan myymälästämme.

Kysymyksiä ruusukullasta: