Lumivuokko smaragdi vihkisormus punakulta valkokulta

1200,00 2925,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Punakultainen Lumivuokko-sormus smaragdihiotulla keskikivellä ja valkokultahalolla

Menneen ajan lumoa henkivä loisto

Punakultainen Lumivuokko-sormus, smaragdihiotulla keskikivellä ja valkokultaisella halolla varustettuna, herättää henkiin vintage-aikakauden ylellisen tyylin. Smaragdihionnan symmetriset leikkaukset ja selkeät linjat muistuttavat aikojen takaista eleganssia, ikään kuin tarjoten näkymän menneisyyden loistoon. Tämä smaragdihionnalla koristeltu Lumivuokko on vertauskuvana ajattomalle kauneudelle, jonka viehätys välittyy ajasta toiseen. Punakulta lisää tähän yhdistelmään roosaan taittuvan hohteen, joka tuo mieleen vanhan maailman romantiikan.

Keskikiven arvokkaat muodot ja tasapainoiset linjat heijastavat kuin historiallisen kartanon arvokkuutta, joka on todistanut aamujen ja iltojen ikuista vaihtelua. Smaragdihionta luo kivelle erityisen loiston ja charmikkuuden, joka yhdistää perinteen ja modernin tulkinnan saumattomasti. Valkokultaiseen haloonsa istutetut timantit loistavat kuin ensimmäiset auringonsäteet kastepisaroiden läpi, korostaen smaragdihiotun keskikiven majesteettisuutta ja tehdessä siitä rakkauden kestävän symbolin, joka säilyttää merkityksensä sukupolvelta toiselle.

Lumivuokko-sarja ihastuttaa vuosi toisensa jälkeen

Kultasepät Andreasen on luonut Lumivuokko-vihkisormuksella ajattoman klassikon, joka hurmaa luonnollisella ja elegantilla muotoilullaan. Lumivuokko-halosormusmallisto on kuin puhdasta taikaa, tarjoten kauneutta ja romantiikkaa, joka muistuttaa ikuisessa talviunessa lepäävän luonnon valon kimmellystä.

Lumivuokko-mallisto on kuin luonnon oma mestariteos, jossa keskitimantin ympärillä olevat hienostuneesti asetellut pienemmät timantit luovat silmiähivelevän halo-ilmiön. Tämän ympäröivän valokehän ansiosta keskitimantti hehkuu entistäkin intensiivisemmin, kuin se olisi sytytetty valolla itse timanttien sydämistä. Keskitimantin säihkyvä loisto korostuu halo-efektin ansiosta, mikä lisää sen hohdetta ja glamouria.

Lumivuokko on valinta, joka koskettaa monia: osa ihastuu sen tyylikkääseen muotoiluun, toiset taas sen säihkyviin kiviin. Lumivuokko-sormuksen rinnalle valittu kihlasormus täydentää kokonaisuuden, luoden yhdessä näyttävän ja harmonisen yhdistelmän, joka hivelee silmää ja sydäntä.

Kultasepät Andreasen – Tampereen omaa käsityöperinnettä kunnioittaen

Kultasepät Andreasen, joka löytyy Tampereen sydämestä Hämeenkadulta, on kultasepänliike, joka tunnetaan ylellisistä ja käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Jokainen koru syntyy paikallisen ammattitaidon tuloksena omassa Tampereen verstaassamme.

Meillä käsityöläisyys kohtaa uuden ajattelun. Olemme sitoutuneet valitsemaan ensiluokkaisia materiaaleja ja muotoilemaan korumme asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisiksi, oli kyseessä sitten vihkisormukset, korvakorut, kaulaketjut tai muut huolella suunnitellut korut.

Vastuullisuus ja pitkäikäisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona perinteisille luonnontimanteille myös eettisesti tuotettuja laboratoriotimantteja. Tavoitteenamme on valmistaa koruja, jotka eivät ainoastaan erottaudu joukosta, vaan myös säilyttävät arvonsa ja merkityksensä sukupolvesta toiseen.

Yksilöllistä räätälöintiä

Voit valita sormuksen timantit myös muista vaihtoehdoista kuin tuotteessa mainituista.Mikäli toivot sormukseesi erityisiä kiviä tai haluat tehdä pieniä muokkauksia suunnitteluun, kerro toiveistasi lisätieto-osiossa.

Kaikki käyttämämme luonnontimantit ovat H/Vs-laatuluokiteltuja, kun taas laboratoriotimanttimme ovat G/Vs-luokkaa.

Valmistamme jokaisen sormuksen mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli toiveenasi on, että uusi sormuksesi sopii yhteen jo olemassa olevan kanssa, esim. kihlasormuksen rinnalle, mainitse tämä tilauksen yhteydessä ’lisätiedot’-kentässä. Tämän jälkeen otamme yhteyttä varmistaaksemme kaikki tarvittavat mitat.

Timanttisormusten valmistamiseen varataan yleensä 3-6 viikkoa, riippuen sesongin kiireellisyydestä. Kysy meiltä lisää valmistusaikatauluista! Toimitamme korut joko vakuutettuna lähetyksenä (hinta 30 euroa) tai voit noutaa ne suoraan ateljeestamme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14

Timanttien yhteispaino

0,27 ct, 0,6 ct

Materiaali

Punakulta – valkokulta

Keskikivet

0,2 ct, 0,4 ct

Saatat myös pitää...