Lumivuokko pyöreä runkokivillä vihkisormus keltakulta

1125,00 3240,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Keltakultainen Lumivuokko-halosormus runkokivillä

Auringonlaskun hehku

Kun ilta-aurinko levittää viimeiset säteensä yli maiseman, keltakultainen Lumivuokko-halosormus, runkoon istutettujen timanttien säestämänä, alkaa hehkua. Sen lämmin keltakultainen runko ja briljanttihiottu keskitimantti välkkyvät kuin auringonlaskun kultaamat pilvet, heijastaen päivän loppumisen kauneutta ja melankoliaa. Tämä koru on kuin auringonlaskun ja käsityötaidon yhteinen sinfonia, luoden kunnianosoituksen, joka säilyttää rakkauden lämpimän valon.

Pyöreän halon ympäröimä keskitimantti ja rungon timantit loistavat kuin illan viimeiset valonsäteet maan päällä. Jokainen sormuksen yksityiskohta kutsuu kantajansa arvostamaan elämän jokaista hetkeä, täynnä lämpöä ja kauneutta. Tämä sormus ei ole vain koriste; se on oodi jokaiselle illalle, joka päättyy auringonlaskun syvään hehkuun, muistuttaen meitä rakkauden ikuisesta valosta, joka jatkaa kulkuaan päivän viimeisten hetkien jälkeenkin.

Lumivuokko-mallisto lumoaa kerta toisensa jälkeen

Kultasepät Andreasen on luonut Lumivuokko-vihkisormuksella aikaa kestävän ikonin, joka viehättää luonnon inspiroimalla ja tyylikkäällä suunnittelullaan. Lumivuokko-halosormusmallistossa hehkuu taianomainen loiste tarjoten kauneutta ja romantiikkaa, joka tuo mieleen talven hiljaisuudessa sädehtivän luonnon.

Lumivuokko-mallisto heijastaa luonnon suurta käsityötaitoa, jossa keskitimantin ympärille sijoitetut pienet timantit muodostavat näyttävän halo-ilmiön. Keskitimantti itse loistaa kuin se olisi valaistu sisältäpäin, kiitos ympäröivien timanttien muodostaman valaisevan kehän. Tämä efekti korostaa keskitimantin upeaa säihkettä, lisäten sille ylimääräistä loistoa ja viehätysvoimaa.

Lumivuokko puhuttelee monia sen ainutlaatuisella muotoilulla ja kivien kirkkaudella. Kihlasormuksen yhdistäminen Lumivuokko-sormukseen luo täydellisen parin, joka säteilee yhteenkuuluvuutta ja kauneutta, hellien sekä silmää että sydäntä.

Kultasepät Andreasen – Intohimosta Tampereen käsityöperinteeseen 

Kultasepät Andreasen sijaitsee Tampereen sydämessä, Hämeenkadulla, ja on tunnettu eksklusiivisista, käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Kaikki korumme valmistetaan Tampereella sijaitsevassa verstaassamme, paikallisen käsityötaidon ansiosta.

Käsityöperinne ja moderni suunnittelu kohtaavat toiminnassamme. Sitoudumme käyttämään vain parhaimpia materiaaleja ja muokkaamaan korujemme suunnittelun asiakkaidemme henkilökohtaisten toiveiden mukaan, olipa kyseessä vihkisormukset, korvakorut, kaulakorut tai muut erityisellä huolellisuudella luodut korut.

Eettisyys ja kestävyys ovat liiketoimintamme peruspilareita. Asiakkaille tarjoamme luonnontimanttien rinnalle myös vastuullisesti tuotettuja laboratoriotimantteja. Pyrimme luomaan koruja, jotka eivät vain erotu, vaan jotka säilyvät arvokkaina ja merkityksellisinä sukupolvien ajan.

Unelmiesi sormus räätälöidään toiveidesi mukaan

Me Kultasepät Andreasenilla pyrimme toteuttamaan juuri sinun unelmiesi sormuksen. Voit valita sormukseesi erilaisia kiviä, jotka eivät ole esiteltyjä tuotekuvauksessa. Toiveesi voit kertoa meille lisätietokentässä, ja otamme ne huomioon suunnittelussa.

Käytämme aina vain parhaimpia H/Vs-luokan luonnontimantteja ja G/Vs-luokan laboratoriotimantteja, varmistaen korujemme ehdottoman laadun.

Jokainen sormus valmistetaan tilauksesta, jotta se istuu täydellisesti juuri sinun sormeesi. Mikäli toivot sormuksesi sopivan täydellisesti viereisen sormuksen kanssa, mainitse tämä tilauksesi yhteydessä lisätiedoissa. Kerro meille, jos toiveenasi on ”kihlasormuksen viereen sopiva” malli, ja me varmistamme, että sormuksesi mitat ovat juuri oikeat.

Valmistusaikamme timanttisormuksille vaihtelee yleensä kolmesta kuuteen viikkoon, sesongista ja tilauksen erityisvaatimuksista riippuen. Kysy meiltä lisää valmistusajoista. Valittavanasi on joko vakuutettu postitoimitus, jonka kulu on 30 euroa, tai voit noutaa sormuksen suoraan liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,3 ct, 0,37 ct, 0,4 ct, 0,48 ct, 0,49 ct, 0,54 ct, 0,57 ct, 0,66 ct, 0,79 ct

Materiaali

Keltakulta

Runkokivet

0,08 ct, 0,1 ct, 0,15 ct, 0,2 ct

Keskikivet

0,1 ct, 0,15 ct, 0,2 ct, 0,25 ct, 0,3 ct, 0,35 ct, 0,4 ct