Cushion-timantti on romanttinen eleganssin symboli

Cushion-hiottu timantti on ajaton valinta, joka henkii historiallista loistoa ja modernia charmia. Tämä upea hionta, joka tunnetaan myös nimellä ”tyynyhionta”, on saavuttanut suosiota jo vuosisatojen ajan. Sen tyynyä muistuttavat pehmeät kulmat ja pyöristetyt reunat tuovat sormukselle ajatonta charmia. Cushion-hiotun timantin pehmeästi kaareutuvat linjat luovat silmää hivelevän ilmeen, joka on sekä romanttinen että tyylikäs.

Cushion-hiottujen timanttien viehätys piilee niiden monipuolisuudessa. Ne soveltuvat täydellisesti niin vintagehenkisiin kuin modernin minimalistisiin sormusmalleihin, tehden niistä erinomaisen valinnan jokaiseen makuun.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Kultasepät Andreasenin timanttisormukset: Taidokasta yksilöllisyyttä

Kultasepät Andreasenilla jokainen cushion-hiottu timanttisormus on taidonnäyte yksilöllisyydestä ja käsityötaidosta. Tampereen sydämessä valmistamme sormuksia, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin tarinat, joita ne kertovat. Valitsemalla materiaalit, timantin koon ja lukemattomia muita yksilöllisiä yksityiskohtia, luomme sormuksen, joka heijastaa juuri sinun henkilökohtaista tyyliäsi ja arvojasi. Tule tutustumaan ja anna meidän auttaa sinua kertomaan oma tarinasi – yksityiskohtaisesti, eleganssilla ja yksilöllisellä otteella.