Kotimaiset timanttikorut – Tyylikkyyttä ja laatua Suomesta

Kotimaiset timanttikorut edustavat suomalaista kultasepänperinnettä parhaimmillaan. Kultasepät Andreasenin kotimaiset timanttikorut kätkevät sisäänsä tinkimättömän laadun ja huolella suunnitellun muotoilun. Valmistettu Suomessa pohjoismaisella sydämellä ja ammattitaidolla.

Kotimaiset timanttikorumme ovat tulosta tinkimättömästä käsityöstä ja huippuluokan timanteista. Suomalainen osaaminen yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin takaa sen, että timanttikorumme eivät ainoastaan loista, vaan ne myös kestävät aikaa ja käyttöä.

Kotimaiset timanttikorumme ovat ainutlaatuisia ja yksilöllisiä. Käytämme laadukkaita timantteja ja huolellista käsityötä varmistaaksemme, että jokainen koru on sekä silmiähivelevä että kestävä valinta. Kultasepät Andreasenin kotimaiset timanttikorut ovat paitsi kauniita myös sijoitus tulevaan.

Uniikit timanttikorut | Timanttikorvakorut | Timanttiriipukset

Näytetään tulokset 1–24 / 88

Laadukkaat suomalaiset timanttikorut – Made in Tampere

Kaikki timanttikorumme valmistetaan Kultasepät Andreasenin pajalla Tampereella. Paikallinen huippuluokan käsityöosaaminen kiteytyy Kultasepät Andreasenin käsinvalmistettuihin timanttikoruihin.

Jokaisella kotimaisella timanttikorulla on tarina kerrottavanaan. Kultasepät Andreasenin tarinat kertovat suomalaisesta käsityöperinteestä, taidosta ja rakkaudesta korujen valmistamiseen. Valitse tamperelainen timanttikoru – valitset laadun, tyylin ja tarinan Suomesta.

Timanttikorujen valmistusaika on sesongista riippuen noin 3-6 viikkoa, kysy tarkempaa toimitusaikaa! Toimitusvaihtoehdot koruillemme on postivakuutettu lähetys hintaan 25€ tai nouto Tampereen liikkeestämme.