Ostamme kultaa

Muuta käyttämättä jääneet kultaesineesi rahaksi! Myy kultaa meille. Maksamme hyvän hinnan. Ostamme kullan ja muut jalometallit samalla kertaa käteisellä. Tervetuloa Tampereen myymäläämme asioimaan.

Made in Tampere

Kullan hinta - Maksamme tänään

24k (999) kullasta 64,40 €/g

18k (750) kullasta 37,80€/g

14k (585) kullasta 28,18€/g

Tuo korusi ilmaiseen arvioon

Myy kultaa Tampereella – tuo kulta ja muut jalometallisi arvioitavaksi Hämeenkadun myymäläämme

Ostamme kultaa, platinaa ja palladiumia. Tuo jalometallisi meille arvioitavaksi niin laskemme tarkan hinnan materiaaleistasi. Myös pelkän hinta-arvion tiedustelu on meillä aina ilmainen. Maksamme kullasta ja muista jalometalleista aina päivän hinnan mukaisesti kilpailukykyisellä grammahinnalla! Myymälämme on Tampereen keskustassa, Hämeenkatu 30. Tervetuloa!

Tarkistamme materiaalisi myymälässämme paikanpäällä, joten jos sinulla on koruja tai esineitä joiden aitoudesta et ole varma, pystymme selvittämään onko materiaalisi jalometallia. Punnitsemme jalometallit aina asiakkaan edessä vaa’alla jotta kullanmyyntiprosessi pysyy asiakkaalle selkeänä ja läpinäkyvänä kaupankäyntinä.

Olemme kiinnostuneita kaikenlaisesta jalometallista; korut, erilaiset esineet, hammaskulta, romukappaleet ja puolivalmisteet kelpaavat meille. Voimme tarvittaessa irroittaa esimerkiksi koruista jalokivet asiakkaalle talteen.

Uuden korun teetätys kierrätyskullasta?

Haluaisitko hyödyntää vanhan timanttikorun kivet ja kullan ja teetättää niistä jotain uutta itsellesi? Onko kihla- tai vihkisormuksen teetätys ajankohtainen? Oman romumateriaalin käyttö uuden korun raaka-aineena onnistuu meillä. Teetättämällä saat omista vanhoista jalometallimateriaaleista tuntuvan hyödyn rahallisesti, kun säästät korun materiaalikustannuksista. Samalla voit säästää sinulle tärkeän vanhan korun tunnearvon, kun uusi käyttöön pääsevä koru on tehty esimerkiksi isovanhemman vanhasta vihkisormuksista.

Suosikkikoruni on rikki, myynkö sen romuna?

Huomioithan myös, että korjaamme hajonneita koruja. Mikäli sinulle tärkeä koru on mennyt rikki, kannattaa aina tiedustella ensin sen korjauksen kustannusarviota ennenkuin päädyt myymään korun romumateriaalina.

Saisiko korustani paremman hinnan materiaalina vai koruna?

Annamme myös rehellisen suosituksen sinulle, mikäli harkitset myyväsi ehjää, arvoltansa koruna tai esineenä parempaa jalometallituotetta romumateriaalina. Tällaisia ovat esimerkiksi vanhat, jo antiikkiarvoa keränneet jalometallikorut/-esineet, keräilyarvoiset merkkikorut/-esineet tai muut arvokorut jotka ovat hyvässä kunnossa. Voimme tarvittaessa huoltaa tai kunnostaa vanhemmatkin arvoesineenne hellävaraisesti siistiin kuntoon myyntiä varten.

Kysy tarjousta myös muista kultapitoisuuksista.

Ikäraja kullanmyynnissä on 20-vuotta.

Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin maailmanmarkkinahinnan muuttuessa.

Kullan myymisestä usein kysyttyä:


Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru