24k (999)
kullasta

51,25 EUR/g

18k (750)
kullasta

30,24 EUR/g

14k (585)
kullasta

22,54 EUR/g

Ostamme kultaa

Muuta käyttämättä jääneet kultaesineesi rahaksi! Ostamme materiaalisi samalla kertaa käteisellä.

Ostamme kultaa, platinaa ja palladiumia. Tuo jalometallisi meille arvioitavaksi niin laskemme tarkan hinnan materiaaleistasi. Myös pelkän hinta-arvion tiedustelu on meillä aina ilmainen. Maksamme jalometalleista aina päivän hinnan mukaisesti kilpailukykyisellä grammahinnalla!

Tarkistamme materiaalisi paikanpäällä, joten jos sinulla on koruja tai esineitä joiden aitoudesta et ole varma, pystymme selvittämään onko materiaalisi jalometallia. Punnitsemme jalometallit aina asiakkaan edessä vaa’alla jotta kullanmyyntiprosessi pysyy asiakkaalle selkeänä ja läpinäkyvänä kaupankäyntinä.

Olemme kiinnostuneita kaikenlaisesta jalometallista; korut, erilaiset esineet, hammaskulta, romukappaleet ja puolivalmisteet kelpaavat meille. Voimme tarvittaessa irroittaa esimerkiksi koruista jalokivet asiakkaalle talteen.

Uuden korun teetätys kierrätyskullasta?

Romukulta on meille kierrätyskultaa. Haluaisitko hyödyntää vanhan timanttikorun kivet ja kullan ja teetättää niistä jotain uutta itsellesi? Onko kihla- tai vihkisormuksen teetätys ajankohtainen? Oman romumateriaalin käyttö uuden korun raaka-aineena onnistuu meillä. Teetättämällä saat omista vanhoista jalometallimateriaaleista tuntuvan hyödyn rahallisesti, kun säästät korun materiaalikustannuksista. Samalla voit säästää sinulle tärkeän vanhan korun tunnearvon, kun uusi käyttöön pääsevä koru on tehty esimerkiksi isovanhemman vanhasta vihkisormuksista. Kullan osto on meille yksi tapa huolehtia korujen eettisyydestä.

Suosikkikoruni on rikki, myynkö sen romuna?

Huomioithan myös, että korjaamme hajonneita koruja. Mikäli sinulle tärkeä koru on mennyt rikki, kannattaa aina tiedustella ensin sen korjauksen kustannusarviota ennenkuin päädyt myymään korun romumateriaalina.

Saisiko korustani paremman hinnan materiaalina vai koruna?

Annamme myös rehellisen suosituksen sinulle, mikäli harkitset myyväsi ehjää, arvoltansa koruna tai esineenä parempaa jalometallituotetta romumateriaalina. Tällaisia ovat esimerkiksi vanhat, jo antiikkiarvoa keränneet jalometallikorut/-esineet, keräilyarvoiset merkkikorut/-esineet tai muut arvokorut jotka ovat hyvässä kunnossa. Voimme tarvittaessa huoltaa tai kunnostaa vanhemmatkin arvoesineenne hellävaraisesti siistiin kuntoon myyntiä varten.

Kysy tarjousta myös muista kultapitoisuuksista.

Kullan myynti edellyttää 20-vuoden ikää.

Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin maailmanmarkkinahinnan muuttuessa. Kannattaa tarkistaa tarjoamamme kullan hinta säännöllisesti.