Paju solitaire-vihkisormus tarjoaa säkenöivää eleganssia joka kulmasta

Andreasenin Paju-mallisto on solitaire-sormusten moderni tulkinta, joka kunnioittaa timantin puhtautta ja loistoa ainutlaatuisella tavalla. Sirosti muotoiltu basket-istutus tuo esille timantin kyljen kauneuden, antaen valon leikkiä vapaasti sen pinnalla ja paljastaen jokaisen kiven monimuotoisen loiston. Istutuksen elegantti rakenne ei ainoastaan tue timanttia horisontaalisesti ja pystysuuntaisesti, vaan luo myös sormuksen kauniin yksityiskohdan, joka erottuu hienostuneesti.

Paju-malliston vihkisormukset ovat suunniteltu niille, jotka arvostavat taidokasta muotoilua ja haluavat sormuksen, joka heijastaa valoa ja kauneutta jokaisesta kulmasta. Jokainen sormus on tarkoin harkittu yhdistelmä perinteistä käsityötaitoa ja modernia muotoilua, tarjoten kestävän ja ajattoman symbolin rakkaudelle.

Paju-sormusmallisto kutsuu ihastelemaan timantin kauneutta uudesta näkökulmasta, tarjoten samalla elegantin lisän jokaiseen merkittävään hetkeen.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Moneen taipuva Paju solitaire-sormus

Sormuksen voi valmistaa myös erikoishiontaisilla timanteilla, jotka lisäävät sormuksen ainutlaatuisuutta. Paju-sormuis sopii täydellisesti kihlasormuksen viereen, kihlasormuksen levätessä Pajua vasten kauniina yhdistelmänä.

Timanttisormustemme valmistusaika on noin 3-6 viikkoa riippuen sesongista, kysy tarkemmin! Toimitusvaihtoehtoina vakuutettu postitus (postituskulut 30e) tai nouto liikkeestämme.