Sormuksen kaiverrus

Made in Tampere

Sormuksen kaiverrus Tampereella

Kultasepät Andreasenilla voit kaiverruttaa sormuksesi Tampereella. Käytössäsi on joko edullinen konekaiverrus tai tyylikäs käsinkaiverrus. Kaiverrettavan sormuksen voi tuoda joko liikkeeseen Tampereen Hämeenkatu 30:n, tai tarvittaessa sormuksen voi postittaa meille esimerkiksi postivakuutettuna lähetyksenä ja lähettää kaiverruksen tiedot sähköpostitse.

Konekaiverrus on nopea tapa, sen voi parhaimmillaan saada valmiiksi seuraavaksi päiväksi, mikäli pajalla ei ole sesongin takia ruuhkaa. Käsinkaiverruksessa kestää parhaimmillaan joitakin päiviä, mutta kesäsesongin aikaan kaiverruksen toimitusaika voi venyä 1-2 viikkoon. Valmiin kaiverretun sormuksen voi noutaa myymälästä tai se voidaan postittaa vakuutettuna lähetyksenä asiakkaalle 30,9€ lisämaksusta.

 

Sormuksen kaiverruksen hinta

Kultasepät Andreasenin valmistamiin sormuksiin kuuluu konekaiverrus automaattisesti hintaan. Jos haluat kaiverruttaa muualta hankitun sormuksen meillä, konekaiverruksen hinta on 25€. Käsinkaiverruksen hinta riippuu kaiverrettavan tekstin pituudesta. Hinta on alkaen 30€ riippuen tekstin määrästä. Suuntaa antavasti esimerkiksi nimi + päivämäärä maksaa 33€. Kaksi nimeä ja päivämäärä 37€ ja siitä ylöspäin. Jos haluat erikoiskaiverruksia tai  lisätekstiä, hinta määrittyy tapauskohtaisesti työn vaativuuden perusteella.

Classic timanttisormus, solitaire

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Sormuksen kaiverruttamisesta usein kysyttyä:

Mietityttääkö sormuksen KOKO?

Sormuksen osto-opas

Tutustu oppaaseen

Etkö löytänyt MIELEISTÄSI?

Tilaa uniikkikoru

Tilaa uniikkikoru