Kun timanttisormusten vaihtoehdot häikäisevät

Oikeanlaisen timanttisormuksen löytäminen on usein vaikea tehtävä, sillä vaihtoehtoja on niin runsaasti. Sopisiko solitaire? Haluaisitko halosormuksen? Riittäisikö rivisormus? Anna unelmiesi lentää! Tästä näet kaikki Kultasepät Andreasenin timanttisormukset. Voit selata niitä löytääksesi juuri oikean sormuksen sinulle tai voit rajata mallistoa sormustyypin mukaan: Kaksiväriset sormukset, Klassiset sormukset, Kolmekiviset sormukset, Laboratoriotimanttisormukset, Rivisormukset, Sirot sormukset, Halosormukset, Keltakultaiset-, Ruusukultaiset- ja Valkokultaiset sormukset, Solitaire-sormukset tai Vintage sormukset.

Näytetään tulokset 1–24 / 185

Yksilöllinen ja ainutlaatuinen sormus – niinkuin sinäkin

Kultasepät Andreasen luo uniikkeja timanttisormuksia ja kihlasormuksia Tampereen Hämeenkadulla. Jokainen sormus räätälöidään yksilölliseksi asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Tämä antaa mahdollisuuden tehdä pieniä muokkauksia sormuksen yksityiskohdissa, kuten rungon leveydessä ja timanttien muodossa ja koossa. Voit myös valita, käytetäänkö sormuksessa luonnontimantteja vai laboratoriossa kasvatettuja timantteja. Haluatko tehdä sormuksestasi juuri unelmiesi mukaisen? Ota meihin yhteyttä!

Timanttisormustemme hinta sisältää aina koneellisen kaiverruksen ja ensimmäisen vuosihuollon ilman lisämaksua. Riippuen sesongista, sormusten valmistus kestää noin 3-6 viikkoa. Toimitusvaihtoehtona tarjoamme vakuutetun postitoimituksen hintaan 25 euroa tai voit noutaa tilauksesi liikkeestämme.