Lumivuokko pyöreä vihkisormus keltakulta

975,00 2645,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Keltakultainen Lumivuokko-sormus: Aamunkoiton Loisteessa

Kun aamun ensimmäiset säteet koskettavat unista maailmaa, Lumivuokko-halosormus syttyy eloon. Sen keltakultainen runko ja brillianttihiottu keskitimantti kimaltelevat aamun valossa kuin aamukasteen pisarat, jotka korostavat kukkien herkkyyttä ja kauneutta. Tämä lempeä mestariteos yhdistää luonnon eleganssin ja kultasepän taidon, luoden ikuisen symbolin rakkaudelle.

Keltakultaisen Lumivuokko-sormuksen keskikiveä ympäröivä timanttikehä heijastaa valoa jokaisesta kulmasta, muistuttaen meitä hetkistä, kun kukat avautuvat aamuauringon alla. Sen hienostunut muotoilu kutsuu kantajansa kokemaan rakkauden ja kauneuden joka päivä. Tämä sormus on paitsi koru, myös lupaus – muistutus siitä, että jokainen hetki voi olla yhtä maaginen kuin ensimmäinen aamun kaste.

Lumivuokko ihastuttaa vuodesta toiseen

Lumivuokko on yksi Kultasepät Andreasenin suosituimpia vihkisormusmalleja, joka lumoaa luonnonkauniilla muotoilullaan. Lumivuokko halosormusmallisto tarjoaa lumoavaa kauneutta ja romanttista ilmettä, joka on kuin jäätyneen valopisaran loistoa lumivuokon kukassa.

Lumivuokko-malliston ainutlaatuinen lumo syntyy siitä, kuinka keskitimanttia ympäröivät hienovaraisesti istutetut pienet timantit luovat taianomaisen halo-efektin.Sen ansiosta keskitimantti saa mahdollisuuden loistaa entistä kirkkaammin, ikään kuin se olisi saanut lisää valoa ympärillään olevista timanteista. Tämä halo-kehys tekee keskitimantista entistä loisteliaamman ja korostaa sen säkenöivää kauneutta.

Lumivuokko on monien suosikki. Toiset viehättyvät sen hienostuneesta rungosta, kun taas toiset sen loistavista timanteista. Lumivuokko-sormuksen rinnalle voi yhdistää kihlasormuksen, jotka luovat yhdessä silmiä hivelevän upean kokonaisuuden.

Kultasepät Andreasen – ylpeästi tamperelaista käsityötä

Kultasepät Andreasen on Tampereen sydämessä sijaitseva kultasepän ateljee, joka on erikoistunut hienostuneisiin käsintehtyihin timanttikoruin. Kaikki korumme luodaan paikallisin käsin Tampereen pajallamme. 

Perinteet ja innovaatio yhtyvät koruissamme. Valitsemme aina parhaat materiaalit ja muokkaamme tuotteemme vastaamaan asiakkaan toiveita, olipa kyseessä sitten vihkisormukset, korvarenkaat, kaulakorut tai muut yksityiskohtaisesti suunnitellut ja toteutetut aarteet. 

Eettisyys ja kestävyys ovat keskeisiä arvojamme korujen valmistuksessa. Tarjoamme myös koruihimme luonnontimanttien lisäksi myös valikoiman laboratoriovalmisteisia timantteja, mikä tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon perinteisille timanteille. Visionamme on luoda asiakkaillemme ikimuistoisia ja erottuvia koruja, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle arvossaan pysyen.

Yksilöllistä muunneltavuutta

Voit valita sormuksen timantit myös muista vaihtoehdoista kuin tuotteessa mainituista. Jos kaipaat erilaisia kiviä tai pieniä muutoksia malliin, ilmoita siitä meille lisätietokentässä.

Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.

Jokainen sormus valmistetaan yksilöllisesti tilauksen mukaan. Jos haluat, että uusi sormus sopii saumattomasti toisen, jo olemassa olevan sormuksen rinnalle, mainitse siitä tilatessasi lisätietokentässä, kuten ”kihlan vierelle sopivana” ja otamme sinuun yhteyttä mittatietojen tarkentamiseksi.

Valmistamme timanttisormukset tyypillisesti 3-6 viikon kuluessa sesongista riippuen. Voit kysyä tarkempaa aikataulua! Toimitus on mahdollista joko vakuutetulla postituksella (hinta 30e) tai suoraan noudolla liikkeestämme.

Sormus on mahdollista valmistaa myös muilla kuin tuotteessa ilmoitetuilla timanteilla. Kysy rohkeasti lisää lisätietokentässä, jos haluaisit sormuksen eri kivillä tai haluaisit malliin muita pieniä muutoksia.

Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä. Jos haluat sormuksesi istuvan hyvin viereisen sormuksen kanssa, kerro siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa, esimerkiksi ”kihlan vierelle sopivana”. Huomioimme tämän ja otamme tarvittaessa yhteyttä tarkempien mittojen saamiseksi.

Timanttisormustemme valmistusaika liikkuu noin 3-6 viikossa riippuen sesongista, kysy tarkemmin! Toimitusvaihtoehtoina vakuutettu postitus (postituskulut 30e) tai nouto liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,2 ct, 0,27 ct, 0,32 ct, 0,39 ct, 0,44 ct, 0,56 ct, 0,59 ct, 0,74 ct

Materiaali

Keltakulta

Keskikivet

0,1 ct, 0,15 ct, 0,2 ct, 0,25 ct, 0,3 ct, 0,35 ct, 0,4 ct, 0,5 ct