Ruusu timanttisormus punakulta

1490,00 11600,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Ruusu-mallissamme yhdistyy kauniisti näyttävämpi keskikivi ja epäsymmetrisesti runkoon istutetut pienemmät timantit. Sormuksen siro punakultainen runko korostaa kivien aistikasta asettelua.
Ovaalihiottu keskikivi on klassinen valinta, joka kestää aikaa. Voit halutessasi tiedustella Ruusu-malliamme myös eri hiontaisilla keskitimanteilla.
Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista poikkeavilla timanteilla, kysy tarvittaessa lisää. Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.

Valmistamme kaikki oman mallistomme sormukset tilaustyönä.
Jos tämä sormus on tulossa sinulle toisen sormuksen vierelle, meidän on mahdollista huomioida tämä valmistuksessa siten, että saat kauniisti vierekkäin istuvan sormusparin. Laitathan tässä tapauksessa meille lisätietoihin tästä huomautuksen, esimerkiksi ”kihlan vierelle sopivana”, niin otamme sinuun yhteyttä ja huomioimme kihlasormuksesi mitat uuden sormuksen valmistuksessa.
Kysy rohkeasti lisää lisätietokentässä, jos haluaisit malliin muunlaisia pieniä muutoksia.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14

Timanttien yhteispaino

0,44 ct, 0,69 ct, 1,07 ct, 1,27 ct

Materiaali

Punakulta

Runkokivet

0,27 ct, 0,14 ct, 0,19 ct

Keskikivet

0,30 ct ct, 0,50 ct ct, 0,80 ct ct, 1,00 ct ct

Saatat myös pitää...