Halaaja vihkisormus punakulta

870,00 1570,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Tyylikäs Halaaja-timanttisormus erityismuotoilulla rungolla. Halaaja on erinomainen toisen sormuksen vierelle, sillä sen kaartuva runko antaa tilaa viereisen sormuksen istutukselle. Halaaja toimii loistavasti sellaisenaan, toisen sormuksen vierellä, tai kahtena kappaleena keskellä olevan sormuksen sivuilla. Tarvittaessa Halaajan kaarta voidaan muokata suuremmaksi tai pienemmäksi istuvuuden parantamiseksi, kysythän tästä lisää!

Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista poikkeavilla timanteilla, kysy tarvittaessa lisää.
Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.

Valmistamme kaikki oman mallistomme sormukset tilaustyönä.
Jos tämä sormus on tulossa sinulle toisen sormuksen vierelle, meidän on mahdollista huomioida tämä valmistuksessa siten, että saat kauniisti vierekkäin istuvan sormusparin. Laitathan tässä tapauksessa meille lisätietoihin tästä huomautuksen, esimerkiksi ”kihlan vierelle sopivana”, niin otamme sinuun yhteyttä ja huomioimme kihlasormuksesi mitat uuden sormuksen valmistuksessa.

Kysy rohkeasti lisää lisätietokentässä, jos haluaisit malliin muunlaisia pieniä muutoksia.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14

Timanttien yhteispaino

0,17 ct, 0,22 ct, 0,3 ct, 0,44 ct

Materiaali

Punakulta

Runkokivet

0,17 ct, 0,22 ct, 0,3 ct, 0,44 ct

Saatat myös pitää...