Tulppaani 3 runkokivillä vihkisormus punakulta

1260,00 4930,00 

Jos haluat sormukseen kaiverruksen, kirjoita kaiverrusteksti tähän.
(malli: Brush Script MT cursive)
  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Punakultainen vihkisormus runkotimanteilla

Kolmekivisessä Tulppaani-timanttisormuksessa pienemmät timantit korostavat kauniisti isompaa keskitimanttia. Tässä versiossa sormuksen runkoon istutetut runkotimantit jatkavat hienovaraisesti timanttirivin pituutta sivuille. Tulppaani-sormuksen istutus on muotoilultaan kestävä ja käytännöllinen sen tasaisesti koholleen nousevan profiilinsa ansiosta.

Tulppaani-mallistomme viisikivinen malli voitti vuoden 2011 Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun ja on ollut yksi mallistomme suosituin sormusmalli siitä lähtien. Suositun Tulppaani-mallin ympärille onkin tämän jälkeen kasvanut pikkuhiljaa kokonainen mallisto.

Sormus on mahdollista valmistaa myös mainituista poikkeavilla timanteilla, kysy tarvittaessa lisää.
Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.

Valmistamme kaikki oman mallistomme sormukset tilaustyönä.
Jos tämä sormus on tulossa sinulle toisen sormuksen vierelle, meidän on mahdollista huomioida tämä valmistuksessa siten, että saat kauniisti vierekkäin istuvan sormusparin. Laitathan tässä tapauksessa meille lisätietoihin tästä huomautuksen, esimerkiksi ”kihlan vierelle sopivana”, niin otamme sinuun yhteyttä ja huomioimme kihlasormuksesi mitat uuden sormuksen valmistuksessa.

Kysy rohkeasti lisää lisätietokentässä, jos haluaisit malliin muunlaisia pieniä muutoksia.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti

Karaatit

14

Timanttien yhteispaino

0,24 ct, 0,32 ct, 0,44 ct, 0,84 ct, 0,88 ct

Materiaali

Runkokivet

0,06 ct, 0,18 ct

Keskikivet

0,12 ct, 0,2 ct, 0,3 ct, 0,46 ct, 0,5 ct

Saatat myös pitää...