Tulppaani 3 runkokivillä vihkisormus punakulta

1260,00 4930,00 

Jos haluat sormukseen kaiverruksen, kirjoita kaiverrusteksti tähän.
(malli: Brush Script MT cursive)
  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Punakultainen Tulppaani runkotimanteilla säkenöi rakkautta

Punakultainen Tulppaani-sormus on aarre, joka sykähdyttää tunteita ja ihastuttaa ainutlaatuisella kauneudellaan. Tämä sormus on kuin rakkauden symboli, joka hehkuu punakullan lämmössä ja loistaa timanttien valossa.

Kolmekivisessä Tulppaani-timanttisormuksessa keskitimantti saa arvoisensa kumppanit, kun pienemmät timantit kaunistavat sormuksen runkoa. Timanttirivin hienovarainen jatkuminen sormuksen rungossa tekee tästä Tulppaanista erityisen säkenöivän. Tulppaani-sormuksen huolellisesti suunniteltu istutus on sekä kestävä että käytännöllinen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan ikimuistoiseen hetkeen.

Tulppaani-sormus on Kultasepät Andreasenin suosittu vihkisormus, joka hurmaa ainutlaatuisella muotoilullaan. Tämä elegantti sormus on tunnettu näyttävästä kiven paljastavasta istutuksestaan, joka antaa timanteille upean loiston ja valon.

Tulppaani-mallistomme viisikivinen malli voitti vuoden 2011 Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun ja on ollut yksi mallistomme suosituin sormusmalli siitä lähtien. Suositun Tulppaani-mallin ympärille onkin tämän jälkeen kasvanut pikkuhiljaa kokonainen mallisto.

Kultasepät Andreasen valmistaa uniikkia laatua

Kultasepät Andreasen on Tamperelainen kultasepänliike, joka tunnetaan laadukkaista käsintehtyistä timanttikoruistaan, jotka valmistetaan kotimaisin voimin Tampereella.

Koruissamme yhdistyy perinne ja innovaatio. Me käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja räätälöimme korumme asiakkaan tarpeiden mukaan, oli sitten kyse sormuksista, korvakoruista, riipuksista tai muista koruista, jotka suunnittelemme ja valmistamme yksityiskohtiin paneutuen.

Panostamme eettiseen ja kestävään korujen valmistukseen ja valikoimastamme löytyy myös laboratoriotimantteja, jotka tarjoavat vaihtoehdon perinteisille luonnontimanteille. Haluamme valmistaa asiakkaillemme laadukkaita ja ainutlaatuisia koruja, jotka säilyvät arvossaan sukupolvelta toiselle.

Yksilöllistä muotoilua

Sormus on mahdollista valmistaa myös muilla kuin tuotteessa ilmoitetuilla timanteilla. Kysy rohkeasti lisää lisätietokentässä, jos haluaisit sormuksen eri kivillä tai haluaisit malliin muita pieniä muutoksia. Tulppaani voidaan valmistaa myös laboratoriotimanteilla.

Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä. Jos haluat sormuksesi istuvan hyvin viereisen sormuksen kanssa, kerro siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa, esimerkiksi ”kihlan vierelle sopivana”. Huomioimme tämän ja otamme tarvittaessa yhteyttä tarkempien mittojen saamiseksi.

Timanttisormustemme valmistusaika liikkuu noin 3-6 viikossa riippuen sesongista, kysy tarkemmin! Toimitusvaihtoehtoina vakuutettu postitus (postituskulut 30e) tai nouto liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti

Karaatit

14

Timanttien yhteispaino

0,24 ct, 0,32 ct, 0,44 ct, 0,84 ct, 0,88 ct

Materiaali

Punakulta

Runkokivet

0,06 ct, 0,18 ct

Keskikivet

0,12 ct, 0,2 ct, 0,3 ct, 0,46 ct, 0,5 ct

Saatat myös pitää...