Viiste kihla timantilla

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Viiste-mallissamme on kiehtova hieman koholla oleva kuviointi ja tyylikäs kivi-istutus. Tätä mallia valmistamme uniikkityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti, sillä erikoisemmat timantit ovat uniikkeja kiviyksilöitä. Timantin sävy ja hiontamuoto voidaan valita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuvan valkokultaisessa sormuksessa on tumman sävyinen ruusu-hiontainen salt and pepper timantti ja keltakultaisessa sormuksessa brilliantti-hiottu konjakin ruskea timantti. Malliin sopii monenlainen erikoistimantti ja toki aivan perinteinen kirkas timantti – tule keskustelemaan toiveistasi ja vaihtoehdoista liikkeeseemme ammattilaistemme kanssa, niin etsimme sinulle sopivan kivivaihtoehdon.

Esimerkkinä kuvan sormusten hintatiedot:

Valkokultainen viistesormus (rungon leveys 9,5mm) 1,03ct ruusuhiontaisella tummalla salt and pepper- timantilla. Hinta 3100e.

Keltakultainen viistesormus (rungon leveys 10mm) 1,01ct brilliantilla konjakin sävyisellä ruskealla timantilla. Hinta 3690e.

Kuvion pinta on kiiltävä ja pohja mattainen, mikä tekee mallista erityisen tyylikkään ja moniulotteisen. Tämä on oikea katseenvangitsija. Sormusta on saatavilla noin 5–10 mm leveyksissä ja se on korkeudeltaan noin 1,5 mm.
Valmistamme kaikki oman mallistomme kihlasormukset tilaustyönä.