Tulppaani 3 runkokivillä vihkisormus valkokulta

1260,00 4930,00 

Jos haluat sormukseen kaiverruksen, kirjoita kaiverrusteksti tähän.
(malli: Brush Script MT cursive)
  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Valkokultainen Tulppaani runkokivillä hehkuu valoa

Kultasepät Andreasenin valkokultainen Tulppaani-sormus on valkokullan viileässä loisteessa kimaltelevien timanttien ylistys, joka saa sydämen sykkimään. Tulppaani-sormuksen näyttävä kiven paljastava istutus hehkuu valoa ja elämää jokaisen timantin ympärillä. 

Kolmekivisessä sormuksessa pienemmät timantit tuovat ylväyttä isommalle keskitimantille, ja runkotimanttien lumoava rivi täydentää tätä vihkisormuksen mestariteosta. Valkokultainen Tulppaani-sormus ei ole vain koru, se on tunteiden syvä ilmaisu ja ikuisen rakkauden symboli.

Tässä valkokultaisessa kolmekivisessä Tulppaani-timanttisormuksessa keskitimantti saa arvoisensa kumppanit, kun pienemmät timantit sulautuvat kauniisti sormuksen runkoon. Timanttirivin elegantti jatkuminen rungon ympärillä tekee tästä Tulppaanista erityisen säihkyvän ja upean. Tulppaani-sormuksen harkittu istutusratkaisu yhdistää kestävyyden ja käytännöllisyyden, tehden siitä täydellisen valinnan ainutlaatuiseen ja ikimuistoiseen hetkeen.

Tulppaani-mallistomme viisikivinen malli voitti vuoden 2011 Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun ja on ollut yksi mallistomme suosituin sormusmalli siitä lähtien. Suositun Tulppaani-mallin ympärille onkin tämän jälkeen kasvanut pikkuhiljaa kokonainen mallisto.

Kultasepät Andreasenin uniikki laatu

Kultasepät Andreasen on Tamperelainen kultasepänliike, joka tunnetaan laadukkaista käsintehtyistä timanttikoruistaan, jotka valmistetaan kotimaisin voimin Tampereella.

Koruissamme yhdistyy perinne ja innovaatio. Me käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja räätälöimme korumme asiakkaan tarpeiden mukaan, oli sitten kyse sormuksista, korvakoruista, riipuksista tai muista koruista, jotka suunnittelemme ja valmistamme yksityiskohtiin paneutuen.

Panostamme eettiseen ja kestävään korujen valmistukseen ja valikoimastamme löytyy myös laboratoriotimantteja, jotka tarjoavat vaihtoehdon perinteisille luonnontimanteille. Haluamme valmistaa asiakkaillemme laadukkaita ja ainutlaatuisia koruja, jotka säilyvät arvossaan sukupolvelta toiselle.

Yksilöllistä muotoilua

Sormus on mahdollista valmistaa myös muilla kuin tuotteessa ilmoitetuilla timanteilla. Kysy rohkeasti lisää lisätietokentässä, jos haluaisit sormuksen eri kivillä tai haluaisit malliin muita pieniä muutoksia. Tulppaani voidaan valmistaa myös laboratoriotimanteilla.

Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä. Jos haluat sormuksesi istuvan hyvin viereisen sormuksen kanssa, kerro siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa, esimerkiksi ”kihlan vierelle sopivana”. Huomioimme tämän ja otamme tarvittaessa yhteyttä tarkempien mittojen saamiseksi.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,24 ct, 0,32 ct, 0,44 ct, 0,84 ct, 0,88 ct

Materiaali

Valkokulta

Runkokivet

0,06 ct, 0,18 ct

Keskikivet

0,12 ct, 0,2 ct, 0,3 ct, 0,46 ct, 0,5 ct

Saatat myös pitää...