Tulppaani 3 siro vihkisormus punakulta

4080,00 7750,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Herkkä ja siro punakultainen Tulppaani hehkuu rakkautta

Kultasepät Andreasenin siro punakultainen Tulppaani-timanttisormus on kuin ylistyslaulu rakkaudelle, joka kertoo herkästi tunteiden syvyydestä. Tässä versiossa runko on erityisen kapea, mikä korostaa kolmen keskitimantin loistoa ja kauneutta.

Tämä ainutlaatuinen, asiakkaiden toiveesta suunniteltu sirompi versio, jossa runko on erityisen kapea, korostaa keskikivien säteilyä ja kauneutta. Punakultainen sormus säteilee lämpöä ja herkkyyttä, joka symboloi rakkauden hehkua ja suuria tunteita. 

Kultasepät Andreasenin mestarillisesti suunnittelema Tulppaani-istutus yhdistää kestävyyden ja käytännöllisyyden hienostuneeseen ja siroon muotoiluun, tehdäkseen tästä sormuksesta tunteita herättävän korun, joka kertoo elämäsi suuria tarinoita.

Valitsemalla siron punakultaisen Tulppaani-sormuksen voit juhlistaa rakkauttasi ja ikuistaa ikimuistoiset hetket elämässäsi. Tämä malli on osa suosittua Tulppaani-mallistoa, joka voitti Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun vuonna 2011 ja on ollut yksi asiakkaidemme suosikeista siitä lähtien.

Kultasepät Andreasenin uniikki osaaminen

Kultasepät Andreasen on kultasepänliike Tampereella, joka tunnetaan laadukkaista käsintehtyistä timanttikoruistaan, jotka valmistetaan kotimaisin voimin Tampereella.

Koruissamme yhdistyy perinne ja innovaatio. Me käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja räätälöimme korumme asiakkaan tarpeiden mukaan, oli sitten kyse sormuksista, korvakoruista, riipuksista tai muista koruista, jotka suunnittelemme ja valmistamme yksityiskohtiin paneutuen.

Panostamme eettiseen ja kestävään korujen valmistukseen ja valikoimastamme löytyy myös laboratoriotimantteja, jotka tarjoavat vaihtoehdon perinteisille luonnontimanteille. Haluamme valmistaa asiakkaillemme laadukkaita ja ainutlaatuisia koruja, jotka säilyvät arvossaan sukupolvelta toiselle.

Muotoilua juuri sinulle

Voit tilata Tulppaani-sormuksen myös muilla timanteilla kuin tuotekuvauksessa mainituilla vaihtoehdoilla. Jos mielessäsi on erityisiä toiveita kivien suhteen tai muita pieniä muutoksia, ole rohkea ja kerro niistä lisätietokentässä. Tarjoamme myös mahdollisuuden valita laboratoriotimantit vaihtoehdoksi.

Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs-laatuista timanttia, kun taas laboratoriotimanteissa luottamamme laatu on G/Vs. Näin varmistamme, että jokainen sormus loistaa korkeatasoisilla timanteilla.

Kaikki sormuksemme valmistetaan tilaustyönä, jotta ne sopisivat täydellisesti juuri sinulle. Jos haluat sormuksesi istuvan saumattomasti viereisen sormuksen kanssa, kerro siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa. Voit esimerkiksi mainita ”kihlan vierelle sopivana”, ja huolehdimme siitä, että sormustesi mitat täsmäävät.

Timanttisormustemme valmistusaika vaihtelee yleensä 3-6 viikon välillä, riippuen sesongista ja tilauksen yksityiskohdista. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja valmistusajasta, ja voit valita toimitustavaksi joko vakuutetun postituksen (postituskulut 30e) tai noudon liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14

Timanttien yhteispaino

0,92 ct, 0,94 ct, 1,04 ct, 1,12 ct

Materiaali

Punakulta

Keskikivet

0,8 ct, 0,9 ct, 1 ct