Lumivuokko smaragdi vihkisormus keltakulta

1200,00 3105,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Keltakultainen Lumivuokko-sormus smaragdihiotulla keskikivellä

Ajan patinoimaa eleganssia

Lumivuokko-sormuksen keltakultainen smaragdihiotulla keskikivellä valmistettu malli kutsuu esiin vintage-kauden henkeäsalpaavan tyylin. Smaragdihionta, tunnettu sen symmetrisista leikkauksista ja tarkoista linjoista, tuo mieleen menneiden aikojen loiston – kuvastellen ikkunaa, josta heijastuu menneen maailman eleganssi. Tämä hiontatyylillä varustettu Lumivuokko on kuin ajaton klassikko, jonka viehätysvoima välittyy sukupolvelta toiselle. Keltakulta heijastaa kuohuvan 20-luvun samjanjanväristä charmia.

Keskikiven jalot muodot ja säännölliset linjat ovat kuin vanhan kartanon siluetti, joka on nähnyt lukemattomia auringonnousuja ja -laskuja. Smaragdihionta antaa kivelle ainutlaatuisen charmin ja säihkyn, joka kunnioittaa perinteitä samalla kun tuo ne nykyaikaan. Jokainen sormuksen sädehtivä timantti on kuin aamukasteen kirkastama lehti, joka tekee smaragdihiotusta keskikivestä entistäkin majesteettisemman ja huomion keskipisteen, joka juhlistaa rakkautta vuosisadasta toiseen.

Lumivuokko-sarja ihastuttaa vuosi toisensa jälkeen

Kultasepät Andreasen on luonut Lumivuokko-vihkisormuksella ajattoman klassikon, joka hurmaa luonnollisella ja elegantilla muotoilullaan. Lumivuokko-halosormusmallisto on kuin puhdasta taikaa, tarjoten kauneutta ja romantiikkaa, joka muistuttaa ikuisessa talviunessa lepäävän luonnon valon kimmellystä.

Lumivuokko-mallisto on kuin luonnon oma mestariteos, jossa keskitimantin ympärillä olevat hienostuneesti asetellut pienemmät timantit luovat silmiähivelevän halo-ilmiön. Tämän ympäröivän valokehän ansiosta keskitimantti hehkuu entistäkin intensiivisemmin, kuin se olisi sytytetty valolla itse timanttien sydämistä. Keskitimantin säihkyvä loisto korostuu halo-efektin ansiosta, mikä lisää sen hohdetta ja glamouria.

Lumivuokko on valinta, joka koskettaa monia: osa ihastuu sen tyylikkääseen muotoiluun, toiset taas sen säihkyviin kiviin. Lumivuokko-sormuksen rinnalle valittu kihlasormus täydentää kokonaisuuden, luoden yhdessä näyttävän ja harmonisen yhdistelmän, joka hivelee silmää ja sydäntä.

Kultasepät Andreasen – Tampereen omaa käsityöperinnettä kunnioittaen

Kultasepät Andreasen, joka löytyy Tampereen sydämestä Hämeenkadulta, on kultasepänliike, joka tunnetaan ylellisistä ja käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Jokainen koru syntyy paikallisen ammattitaidon tuloksena omassa Tampereen verstaassamme.

Meillä käsityöläisyys kohtaa uuden ajattelun. Olemme sitoutuneet valitsemaan ensiluokkaisia materiaaleja ja muotoilemaan korumme asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisiksi, oli kyseessä sitten vihkisormukset, korvakorut, kaulaketjut tai muut huolella suunnitellut korut.

Vastuullisuus ja pitkäikäisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona perinteisille luonnontimanteille myös eettisesti tuotettuja laboratoriotimantteja. Tavoitteenamme on valmistaa koruja, jotka eivät ainoastaan erottaudu joukosta, vaan myös säilyttävät arvonsa ja merkityksensä sukupolvesta toiseen.

Yksilöllistä räätälöintiä

Voit valita sormuksen timantit myös muista vaihtoehdoista kuin tuotteessa mainituista.Mikäli toivot sormukseesi erityisiä kiviä tai haluat tehdä pieniä muokkauksia suunnitteluun, kerro toiveistasi lisätieto-osiossa.

Kaikki käyttämämme luonnontimantit ovat H/Vs-laatuluokiteltuja, kun taas laboratoriotimanttimme ovat G/Vs-luokkaa.

Valmistamme jokaisen sormuksen mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli toiveenasi on, että uusi sormuksesi sopii yhteen jo olemassa olevan kanssa, esim. kihlasormuksen rinnalle, mainitse tämä tilauksen yhteydessä ’lisätiedot’-kentässä. Tämän jälkeen otamme yhteyttä varmistaaksemme kaikki tarvittavat mitat.

Timanttisormusten valmistamiseen varataan yleensä 3-6 viikkoa, riippuen sesongin kiireellisyydestä. Kysy meiltä lisää valmistusaikatauluista! Toimitamme korut joko vakuutettuna lähetyksenä (hinta 30 euroa) tai voit noutaa ne suoraan ateljeestamme.

 

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,27 ct, 0,6 ct

Materiaali

Keltakulta

Keskikivet

0,2 ct, 0,4 ct