Isla markiisi 6 sivukivellä vihkisormus valkokulta

1050,00 4560,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Valkokultainen Isla-sormus markiisihiotulla timantilla ja 6 sivutimantilla: 

Jäätikön heijastus

Kun talvipäivä kirkastuu ja aurinko heijastuu kimmeltävältä jäätiköltä, valkokultainen Isla-sormus markiisihiotulla timantilla ja kuudella sivutimantilla loistaa kuin jääkiteiden säihke. Tämä sormus yhdistelee vintage-henkeä ja nykyaikaista tyylikkyyttä, heijastaen menneiden aikojen charmia ja nykypäivän puhdasta kauneutta.

Markiisihiotun timantin pitkänomainen, elegantti muoto muistuttaa jään sulavasti muovautuvia linjoja, ja sen ympärille istutetut sivutimantit ovat kuin kylmän aamun ensimmäiset pakkashelmet, jotka kimaltelevat auringonvalossa. Valkokultaisen rungon jäänvalkoinen sävy ja sen kyky heijastaa valoa täydentävät tämän viileän ja tyylikkään vaikutelman, luoden sormuksen, joka on kuin talven kauneuden ruumiillistuma. Isla-sormus ei ole vain koriste; se on kuin ode talven kiehtovalle kauneudelle, joka kutsuu kantajansa kokemaan elämän kirkkaimmat ja puhtaimmat hetket, ikään kuin jääkiteiden loisteessa.

Isla luo ainutlaatuista vintage-loistoa timanttien kimmellyksellä

Kultasepät Andreasenin Isla-timanttisormus on kauneuden ja suunnittelun mestariteos. Tämä lumoava sormusmallisto kunnioittaa perinteistä käsityötaitoa, yhdistäen siihen nykyajan helpon elämäntyylin.

Vanhan ajan charmilla maustettu Isla hurmaa nostalgian ystäviä, muistuttaen ajoista jolloin jokainen koru kertoi tarinaa. Isla-malliston sormukset ovat perinteen kantajia, mutta niiden suunnittelussa on otettu huomioon käytännöllisyys; matala timantti-istutus tekee niistä täydellisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Isla-sormuksen sydän on erityishiotussa keskitimantissa, joka – olipa kyseessä markiisi-, pisara- tai ovaalihionta – leikkii valon kanssa luoden vanhan ajan hohtoa. Ympärillä olevat pienemmät timantit muodostavat keskikiven ympärille kuin sädekehän, tuoden esiin sen ainutkertaisen viehätyksen.

Isla-vihkisormus on suunniteltu kietoutumaan kihlasormuksen kanssa yhteen saumattoman eleganssin saavuttamiseksi.

Kohtaamassa elämäsi uuden luvun tai etsiessäsi symbolia rakkauden juhlaan, Isla tarjoaa tyylikkyyttä ja ajattomuutta, säilyttäen arvonsa sukupolvien läpi.

Kultasepät Andreasen – Parasta tamperelaista osaamista

Kultasepät Andreasen, joka löytyy Tampereen sydämestä Hämeenkadulta, on kultasepänliike, joka tunnetaan ylellisistä ja käsin valmistetuista timanttikoruistaan. Jokainen koru syntyy paikallisen ammattitaidon tuloksena omassa Tampereen verstaassamme.

Meillä käsityöläisyys kohtaa uuden ajattelun. Olemme sitoutuneet valitsemaan ensiluokkaisia materiaaleja ja muotoilemaan korumme asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisiksi, oli kyseessä sitten vihkisormukset, korvakorut, kaulaketjut tai muut huolella suunnitellut korut.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat korujemme valmistusta. Tarjolla on paitsi perinteisiä luonnontimantteja, myös laboratoriossa valmistettuja timantteja, jotka ovat eettisempi vaihtoehto. Tavoitteenamme on tarjota unohtumattomia, kestäviä koruja, jotka säilyvät arvokkaina aarteina sukupolvien yli.

Yksilöllinen räätälöinti

Voit valita sormuksen timantit myös muista vaihtoehdoista kuin tuotteessa mainituista.Mikäli toivot sormukseesi erityisiä kiviä tai haluat tehdä pieniä muokkauksia suunnitteluun, kerro toiveistasi lisätieto-osiossa.

Käyttämämme luonnontimantit ovat aina vähintään H/Vs-laatuluokkaa, ja laboratoriotimantit ovat G/Vs-laatuluokkaa.

Räätälöimme jokaisen sormuksen asiakkaan tilauksesta, huomioiden mahdolliset sovitukset olemassa olevien sormusten kanssa. Jos toivot sormuksesi olevan yhteensopiva aiemman sormuksen kanssa, mainitse tästä lisätiedoissa ja otamme yhteyttä mittatiedusteluja varten.

Valmistusaikamme on tavallisesti 3-6 viikkoa, sesonkiajoista riippuen. Kysy meiltä tarkkaa toimitusaikaa! Toimitukset onnistuvat joko vakuutettuna lähetettynä (30e) tai henkilökohtaisesti noudettuna ateljeestamme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,23 ct, 0,36 ct, 0,46 ct, 0,56 ct, 0,86 ct, 1,06 ct

Materiaali

Valkokulta

Keskikivet

0,2 ct, 0,3 ct, 0,4 ct, 0,5 ct, 0,8 ct, 1 ct