Tulppaani 7 vihkisormus keltakulta

1180,00 2770,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Keltakultainen Tulppaani seitsemällä timantilla hehkuu kultaista lämpöä

Tämä keltakultarunkoinen Tulppaani-timanttisormus on kuin rakkauden kultainen tähtitaivas. Valkokultaan istutetut Seitsemän hohtavaa timanttia muodostavat tämän sormuksen ytimen, tarjoten pienen palasen kultaista taivasta maan päällä.

Seitsemän timantin  sädehtivä rivistö kimaltelee kuin loistavien tähtien muodostama tähtisumu yötaivaalla. Tämä sormus on kuin yhteisen matkan symboli, joka loistaa yhtä kirkkaasti kuin kulta sydämessäsi.

Tulppaani-sormuksen huolellisesti suunniteltu istutus yhdistää kestävyyden ja käytännöllisyyden nousevan profiilinsa ansiosta. Tämä sormus ei ainoastaan näytä upealta, vaan se tuntuu mukavalta ja istuu sormessasi täydellisesti, antaen timanteille mahdollisuuden säteillä täydessä loistossaan.

Tulppaani-mallistomme viisikivinen malli voitti vuoden 2011 Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun ja on ollut yksi mallistomme suosituin sormusmalli siitä lähtien. Suositun Tulppaani-mallin ympärille onkin tämän jälkeen kasvanut pikkuhiljaa kokonainen mallisto.

Kultasepät Andreasen: Tamperelaista käsityöperinnettä

Kultasepät Andreasen edustaa suomalaista kultasepänperinnettä ylpeydellä Tampereella. Olemme vahvasti tunnettuja laadukkaista ja yksilöllisesti valmistetuista timanttikoruista, jotka syntyvät taitavien käsien työnä verstaassamme Hämeenkadulla.

Korujemme tarina on ainutlaatuinen yhdistelmä perintöä ja innovaatiota. Valitsemme huolella korkealaatuiset materiaalit ja luomme jokaisen korun asiakkaidemme toiveiden ympärille, olipa kyseessä sitten sormukset, korvakorut, riipukset tai muut korut.

Eettisyys ja kestävyys ovat ehdottomasti toimintamme kulmakiviä. Kivivalikoimamme sisältää myös vastuullisesti tuotettuja laboratoriotimantteja, tarjoten vastuullisen vaihtoehdon perinteisille luonnontimanteille. Tavoitteenamme on luoda korkealaatuisia ja uniikkeja koruja, jotka kertovat tarinoita ja säilyttävät arvonsa sukupolvelta toiselle.

Kultasepät Andreasenin voimanlähteenä on ainutlaatuinen osaaminen ja intohimo korujen maailmaan. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla osana elämän merkittävimpiä hetkiä koruillamme, jotka syntyvät rakkaudesta laatuun ja kauneuteen.

Juuri sinun mittojesi mukaan tehty

Voimme räätälöidä sormuksen valmistamalla sen myös muilla kuin tuotekuvauksessa mainittuihin vaihtoehtoihin tai toteuttamalla pieniä muutoksia sormuksen designiin. Kerrothan meille toiveistanne lisätietokentässä. Voimme myös tarjota laboratoriotimantteja vaihtoehdoksi.

Timanttien laadulla on väliä. Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs-laatuista timanttia, ja laboratoriotimanteissa luottamamme laatu on G/Vs. Tämä tarkoittaa, että jokainen sormuksemme loistaa korkeatasoisilla timanteilla, jotka täydentävät tarinaanne.

Jokainen sormuksemme valmistetaan tilaustyönä, jotta ne istuvat täydellisesti juuri sinulle. Jos haluaette että sovitamme sormuksen istumaan saumattomasti viereisen sormuksen kanssa, kertokaa siitä tilauksen yhteydessä lisätiedoissa. Voitte esimerkiksi mainita ”kihlan vierelle sopivana”, ja me huolehdimme siitä, että sormustenne mitat täsmäävät.

Timanttisormustemme valmistusaika vaihtelee yleensä 3-6 viikon välillä riippuen sesongista ja tilauksen yksityiskohdista. Voitte valita toimitustavaksi joko vakuutetun postituksen (postituskulut 30e) tai noudon liikkeestämme.

Tämä sormus on osa teidän tarinaanne, ja me haluamme tehdä siitä unohtumattoman.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,47 ct, 0,48 ct, 0,61 ct, 0,66 ct, 0,89 ct

Materiaali

Keltakulta

Keskikivet

0,15 ct, 0,2 ct, 0,25 ct, 0,3 ct, 0,35 ct