Tulppaani 9 vihkisormus keltakulta

1230,00 5770,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Keltakultainen Tulppaani yhdeksällä timantilla valaisee lämmöllään

Kultasepät Andreasenin 9-kivinen keltakultainen Tulppaani-sormus on kuin rakkaustarina sormessasi. Yhdeksän säihkyvää timanttia tanssii sormellasi kuin tähtisade yötaivaalla, kertoen tarinaa ainutlaatuisesta rakkaudesta.

Nämä yhdeksän timanttia ovat kuin auringonsäteitä, jotka heijastuvat sormesi ympärille, luoden upean kultaisen hohteen. Keltakultaisen Tulppaani-sormuksen huolellinen istutus on kuin runollinen sinfonia, joka yhdistää kauneuden ja käytännöllisyyden yhtenäiseksi harmoniaksi.

Tulppaani-sormuksen huolellisesti suunniteltu istutus yhdistää kestävyyden ja käytännöllisyyden sen nousevan profiilinsa ansiosta. Tämä sormus ei ainoastaan näytä upealta, vaan se tuntuu mukavalta ja istuu sormessasi täydellisesti.

Valitse tämä ainutlaatuinen yhdeksänkivinen keltakultainen Tulppaani juhlistamaan rakkauttasi ja kertomaan tarinanne kiehtovalla kielellään. Kultasepät Andreasenin mestarillisesti käsityönä valmistama sormus on kuin runo, joka kuljettaa mukanaan tarinoita ja merkityksiä, valmiina jakamaan oman tarinansa kanssasi.

Juhlista rakkauttasi ja ikuista ne hetket, jotka ovat merkittäviä juuri sinulle. Valitse tämä ainutlaatuinen Tulppaani-sormus, joka hehkuu yhdeksän timantin voimasta ja kauneudesta, ja pidä rakkauden liekki ikuisesti palamassa.

Kultasepät Andreasen: Laatua ja uniikkia osaamista

Kultasepät Andreasen on kultasepänliike, joka ylpeänä edustaa suomalaista käsityötä Tampereella. Olemme tunnettuja laadukkaista ja yksilöllisesti valmistetuista timanttikoruista, jotka syntyvät kultasepänverstaassamme Hämeenkadulla.

Korujemme tarina on yhdistelmä perinnettä ja innovaatiota. Valitsemme korkealaatuiset materiaalit ja räätälöimme jokaisen korun asiakkaan ainutlaatuisten toiveiden mukaan, olipa kyse sitten sormuksista, korvakoruista, riipuksista tai muista koruista. 

Eettisyys ja kestävyys ovat toimintamme kulmakiviä. Kivivalikoimamme sisältää myös laboratoriotimantteja, jotka tarjoavat vastuullisen vaihtoehdon perinteisille luonnontimanteille. Valmistamme laadukkaita ja ainutlaatuisia koruja, jotka kertovat tarinoita ja säilyttävät arvonsa sukupolvelta toiselle.

Kultasepät Andreasenin käyttövoimana on ainutlaatuinen osaaminen ja intohimo korujen maailmaan. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana juhlistamassa elämän merkittäviä hetkiä koruillamme, jotka syntyvät rakkaudesta laatuun ja kauneuteen.

Mittatilauksesta juuri sinulle

Voitte tilata tämän sormuksen myös muilla timanteilla kuin tuotekuvauksessa mainituilla vaihtoehdoilla. Jos haaveissanne on erityisiä toiveita kivien suhteen tai muita pieniä muutoksia, älkää epäröikö kertoa niistä meille lisätietokentässä. Tarjoamme myös mahdollisuuden valita laboratoriotimantit vaihtoehdoksi.

Timanttien laadulla on merkitystä. Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs-laatuista timanttia, kun taas laboratoriotimanteissa luottamamme laatu on G/Vs. Näin varmistamme, että jokainen sormus loistaa korkeatasoisilla timanteilla.

Kaikki sormuksemme valmistetaan tilaustyönä, jotta ne sopisivat täydellisesti juuri sinulle. Jos haluat sormuksesi istuvan saumattomasti viereisen sormuksen kanssa, kerro siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa. Voit esimerkiksi mainita ”kihlan vierelle sopivana”, ja huolehdimme siitä, että sormustesi mitat täsmäävät.

Timanttisormustemme valmistusaika vaihtelee yleensä 3-6 viikon välillä, riippuen sesongista ja tilauksen yksityiskohdista. Ole hyvä ja kysy tarkempia tietoja valmistusajasta, ja voit valita toimitustavaksi joko vakuutetun postituksen (postituskulut 30e) tai noudon liikkeestämme. 

Tämä on teidän tarinanne, ja me teemme siitä unohtumattoman.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14, 18

Timanttien yhteispaino

0,5 ct, 0,64 ct, 0,77 ct, 0,82 ct, 0,88 ct, 0,93 ct, 0,98 ct, 1,03 ct, 1,08 ct, 1,4 ct, 1,41 ct, 1,5 ct, 1,64 ct

Materiaali

Keltakulta

Keskikivet

0,15 ct, 0,2 ct, 0,25 ct, 0,3 ct, 0,35 ct, 0,4 ct, 0,45 ct, 0,5 ct, 0,6 ct, 0,65 ct, 0,7 ct, 0,8 ct