Tulppaani 5 vihkisormus punakulta

1100,00 6415,00 

  • Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi tai onko ajatuksissani uniikkisormuksen teetätys? Ota yhteyttä meihin spostitse myynti@andreasen.fi

Kuvaus

Punakultainen Tulppaani-timanttisormus on romanttinen klassikko

Kultasepät Andreasenin punakultainen Tulppaani-timanttisormus hehkuu ruusujen romanttista sävyä, kuin auringonlasku taivaanrannassa. Sormuksen harkittu istutus saa timantit tanssimaan yhdessä ihanassa harmoniassa. Punakultainen Tulppaani on tarinoiden taideteos. Jokainen sormus kertoo oman ainutlaatuisen tarinansa kantajansa elämästä.

Tulppaani-sormuksen istutus yhdistää kestävyyden ja käytännöllisyyden nousevan profiilinsa ansiosta. Sormus ei ainoastaan näytä upealta, vaan se tuntuu mukavalta ja istuu sormessasi täydellisesti, antaen herkkään punakultaan istutetuille timanteille mahdollisuuden säteillä täydessä loistossaan.

Tulppaani-timanttisormus voitti sydämet ja palkinnon Vuoden Kaunein Sormus -kilpailussa vuonna 2011 ja siitä lähtien se on ollut rakastetuin ja suosituin sormusmallimme.

Rakastu Tulppaaniin ja anna sen kirjoittaa oma tarinasi.

Kultasepät Andreasenin lähellä sydäntä tuotettu laatu

Kultasepät Andreasen on ylpeästi tamperelainen kultasepänliike, jonka nimi kimaltelee suomalaisten morsianten kauneimmissa muistoissa. Lähellä sydäntämme on kotimainen käsityö ja laadukkaat timanttikorut, jotka syntyvät taitavien käsien voimalla Tampereen sydämessä.

Korkealaatuinen perinne ja innovaation siivet lepäävät korujemme yllä. Käytämme ainoastaan huippulaatuisia materiaaleja ja räätälöimme korut asiakkaidemme uniikkien toiveiden mukaan, oli sitten kyseessä säihkyvät sormukset, eleganteimmat korvakorut, herkät riipukset tai muut korut. Jokainen yksityiskohta saa erityistä huomiota.

Panostamme intohimoisesti eettiseen ja kestävään korujen valmistukseen. Laadukkaan valikoimamme täydentää laboratoriotimanttien vaihtoehto, joka tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon perinteisille luonnontimanteille. Tavoitteenamme on luoda koruja, jotka ovat enemmän kuin pelkkää jalometallia ja timantteja. Haluamme että korumme kantavat arvoja ja tarinoita, jotka kulkevat perintönä sukupolvelta toiselle.

Yksilöllistä muotoilua

Sormus on mahdollista valmistaa myös muilla kuin tuotteessa ilmoitetuilla timanteilla. Kysy rohkeasti lisää lisätietokentässä, jos haluaisit sormuksen eri kivillä tai haluaisit malliin muita pieniä muutoksia. Tulppaani voidaan valmistaa myös laboratoriotimanteilla.

Luonnontimanteissa käytämme aina H/Vs laatuisia timantteja ja laboratoriotimanteissa käytämme G/Vs laatuisia timantteja.

Valmistamme kaikki sormuksemme tilaustyönä. Jos haluat sormuksesi istuvan hyvin viereisen sormuksen kanssa, kerro siitä meille tilauksen yhteydessä lisätiedoissa, esimerkiksi ”kihlan vierelle sopivana”. Huomioimme tämän ja otamme tarvittaessa yhteyttä tarkempien mittojen saamiseksi.

Timanttisormustemme valmistusaika liikkuu noin 3-6 viikossa riippuen sesongista, kysy tarkemmin! Toimitusvaihtoehtoina vakuutettu postitus (postituskulut 30e) tai nouto liikkeestämme.

Lisätiedot

Timanttien alkuperä

Luonnontimantti, Laboratoriotimantti

Karaatit

14

Timanttien yhteispaino

0,24 ct, 0,31 ct, 0,38 ct, 0,43 ct, 0,52 ct, 0,6 ct, 0,65 ct, 0,7 ct, 0,75 ct, 0,84 ct, 0,85 ct, 1 ct, 1,1 ct, 1,2 ct, 1,3 ct

Materiaali

Punakulta

Keskikivet

0,12 ct ct, 0,15 ct ct, 0,2 ct ct, 0,20 ct ct, 0,25 ct ct, 0,3 ct ct, 0,30 ct ct, 0,35 ct ct, 0,4 ct ct, 0,45 ct ct, 0,5 ct ct, 0,50 ct ct, 0,6 ct ct, 0,60 ct ct, 0,7 ct ct, 0,70 ct ct, 0,8 ct ct, 0,80 ct ct

Saatat myös pitää...